Nő Komment

Majdnem meztelen…

        Ha nő vagy, biztos kaptál mer belőlük néhány vagonnal, bár szerintem férfitársaink jórésze sem mentes a teste elfogadása körüli bizonytalanságok terén… na de az egy másik történet…   Most nézzük, Anikó hogyan jutott túl, feszes  hasa elvesztésének gyászolásán:     “Ott tartottam, hogy már épp jól voltam. Sokat fogytam, rengeteg sportoltam… Tovább »

Tombolt a vágyam…

    Ahogy a gyönyörű, hatalmas ujjaival belemarkolt a combom fehér bőrébe…. láttam, ahogy a puha húsom kibuggyan az ujjai között. Annyira szép volt… beleremegtem.         …nem tehetek róla. Zombiként léteztem már másfél hónapja Bárhová mentem, bármit csináltam az utolsó együttlétünk képei lebegtek a szemem előtt. Naponta százszor éltem újra át. Láttam,… Tovább »

Atyaég! Egy domina lakik a testemben!

Heni mesélt: Izgatott voltam. Úgy izgultam, mint az első béna randijaim egyikén Talán még a tenyerem is nedves volt. A múltkor valami olyan kapu nyílt ki, amiről nem is tudtam, hogy létezik. Legalábbis nálam nem. Nem vagyok álszent, játszottam én már kötözőset, nadecsak úgy a játék kedvéért. Sosem gondoltam, hogy a szex és a fájdalom… Tovább »

Tisztességes feleség megosztaná

Katalin elmesélte – Tényleg megint tészta van vacsorára? Mi a franc van veled? Tényleg erre kell hazajönnöm?! Nem kapsz elég pénzt a háztartásra, vagy mi? – Dehát eddig semmi gondod nem volt a tésztával! Másodszor van a héten…, az nem mindennap. – Feltűnt már neked, hogy mit és mennyit dolgozom? Én nem itthon reszelgetem a… Tovább »

25 voltam… pimasz és meggondolatlan

Anna mesélt:   Keserű, de szükséges tanulság volt ez részemről. És bár kissé sem kellemes visszaemlékeznem rá, hátha van olyan okos köztetek, aki más kárán is képes tanulni. Hat teljes, szerelmes, gyönyörűséges hónapja jártunk már együtt Ő volt a megtestesült odaadás, figyelmesség és érzelem. Szinte mindent együtt csináltunk. Nekem még nem igazán volt munkám, próbanapokra,… Tovább »

Észveszejtően jó szex? Veled is megtörténhet! …avagy, a szem a lélek tükre

Szilvi mesélt A testem, az eszem, az EGO-m, azt hiszem mind-mind már rég a helyén. És úgy gondolom a szívem is. Évek óta a minőségi és a teljes érzelmekkel megélt szerelmeskedések uralják az életem És azt hittem már mindent átéltem, már mindent kihoztam a testemből amit lehet.Szóval igen. A testemből talán igen. De nem tudtam… Tovább »

(+18!) Barátságos extrák és egy kis hab a tortán

Azt kérte, hogy ne csengessek, csak menjek be bátran, mert valószínűleg nem fog tudni ajtót nyitni… Esküszöm, meg sem fordult a fejemben, hogy visszakérdezzek, vagy gondolkodjak bármin is…A fősuli óta a legjobb barátom volt. És bár nyilvánvalóan éreztünk némi vonzódást egymás iránt, barátságunkat foggal-körömmel védtük a sérülés lehetőségétől. Szóval szex, szerelem, vagy bármi ami bekavarhat,… Tovább »

(+18) Férfi a kamera mögött

Már egy teljes hónap telt el… Egy teljes hónap és én még mindig nem tudom kimondani a nevét anélkül, hogy elcsuklana a hangom.Egy hónapja, hogy behúzta  a cipzárat a táskáján és kisétált azon az ajtón. Hétfő volt. Kora este. És rohadt hideg. Emlékszem, mert amikor kinyitottam az ablakot, hogy megnézzem még utoljára ahogy beszáll a… Tovább »

“Egy csók és más semmi…”

  Azt mondják már az első csókból kiderül minden…   Nelli élménye, ezt most biztosan nem fogja megcáfolni! 😉       Megremegett a lábam. Fel sem fogtam, hogy ez velem történik meg Olyan volt az egész,  mintha egy filmet néznék. Csak itt a hangok a gerincembe érkeztek, az illatok valódiak, a bőr pedig selymes… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!