Nő Komment

Nem feküdtem le mással, mégis megcsaltam…

Mi számít megcsalásnak? Jó kérdés. Kérdezd meg magad!  Zsuzsi mesélt Borzasztóan kivagyok. Nem is tudom mi történt velem, de valami nagyon nincs rendben az biztos. Azt se tudom, hogy jutottam idáig…, de muszáj elmesélnem valakinek, mert megbolondulok így saját magamban és hátha segít, ha nekem már nem is, talán valaki másnak, aki még normális. Hogy… Tovább »

Hogy lettem az ex-férjem szeretője?!

“Valójában nagyon hálás vagyok a volt férjemnek, hogy megcsalt és elhagyott azért a kis libáért…” “Ilyen jól még életemben nem voltam. Persze, kicsit fel vagyok kavarodva…, de ez nem olyan “elvesztem és jajjholvagyok?” felkavarodás, hanem inkább olyan “elvesztettem a fejem és élvezem!” felkavarodás. Érted? – fog bele Lizi zizegve a sztoriba és tényleg úgy is… Tovább »

Ha nem akarsz elválni, ezekre figyelj!

A barátnőm válik és jól van… Nem viccelek, nagyon jól van! Tudod miért? Hát elmondom a titkát és azzal együtt a receptet arra is, ha nem akarsz te lenni a hoppon maradt másik fél és esdeklő ígéretek között szipogva könyörögni, hogy ne hagyjon el. Figyelj!  A válásuk gyakorlatilag egy éve kezdődött… Persze akkor még senki… Tovább »

Férfiélet a válás után …avagy, a kemény harcokban nincsenek nyertesek

Nem könnyed kávézós és még csak nem is túl vidám…, de sajnos életszerűbb és gyakoribb, mint valaha Egy tanácsadó barátomtól “kaptam” a történetet és ezzel együtt a lehetőséget is, hogy mély gondolkodóba essek. Íme a történet:    “András, görnyedt háttal, fejét a két kezébe temetve ült a padon, a folyosón. Ahogy kinéztem az ajtón, rögtön… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!