Nő Komment

Te kinek a gyönyörét szeretkezed?!

Mikor és hogyan válsz jó szeretővé? Szex-paradoxon a köbön.  Mint ahogy semmi másban, a szexben sem vagyunk egyformák. Más az elvárásunk mások a vágyaink, más hőfokkal és érzelmi állapottal vetjük bele magunkat. Odaadás vagy önzőség? Kiszolgálás vagy kiszolgáltatottság? Persze nincs patika mérleg hozzá és recept sem. Sőt! Nem fogsz egy használható kézikönyvet sem találni a… Tovább »

(+18!) Férfi a kamera mögött

Már egy teljes hónap telt el… Egy teljes hónap és én még mindig nem tudom kimondani a nevét anélkül, hogy elcsuklana a hangom. Egy hónapja, hogy behúzta  a cipzárat a táskáján és kisétált azon az ajtón. Hétfő volt. Kora este. És rohadt hideg. Emlékszem, mert amikor kinyitottam az ablakot, hogy megnézzem még utoljára ahogy beszáll… Tovább »

Mit mondj, ha valakivel biztosan nem szeretnél ágyba bújni?! Soha?!

Sok mindennel lehet kinyírni egy bimbózó kapcsolatot, de a leghatékonyabb talán, ha esélyt sem adsz neki Nos, Hölgyeim és Uraim, íme a világ legostobább mondata:“nem egyéjszakás kapcsolatot keresek”   Melinda is mondta már ki meggondolatlanul: “Fogalmam sincs mi a francnak mondtam. Soha nem is gondoltam így. De mégis kicsúszott és persze pont akkor, amikor még… Tovább »

Keresem, azt a gyógyító, nagyot- és igazmondó, csillagszemű, csodafurulyás juhászt, aki szívesen……

Még a lófarkast beleírhattam volna, de hát mégiscsak úrinők vagyunk! Nemigaz?! Minden szentnek a maga juhásza felé hajlik a keze. De ha épp nincs kéznél? Akkor bizony, adjon fel hirdetést az ember lánya! Kis bajban voltam én is, mert nem olyan rég, megígértem egy kedves barátnőmnek, hogy a fenti paraméterekkel rendelkező juhászt, megkeresem, levadászom és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!