Nő Komment

“Azért vannak a jóbarátok…”

Jutka kicsit extrém története az önzetlen barátságról és persze a szexről “Főiskolás életünk utolsó évében, vagyis utolsó hónapjaiban jártunk… már így is sok-sok élménnyel voltunk gazdagabbak, mint amikor elkezdtük, azért nekem még mindig volt egy titkos, nagy vágyam, amit ezekre a fiatal, bohó éveimre tartogattam. Gyakran, legalábbis az átlagnál talán kicsit illetlenül gyakrabban, motoszkált a… Tovább »

A tudatlan mázlista esete, az áradó, női boldogsággal

…avagy Csabi és a női ejakuláció Igen, igen! Bizony! Végre, újra egy férfi mesélt nekünk. És nem is akármit. Szép férfias felütéssel kezdte, majd elmerült egészen mélyen, a lucskos közepében 🙂 “Már hetek óta együtt dolgoztunk Olyan gyönyörű volt, hogy legszívesebben percenként a pultra döntöttem volna…, majd az asztalra, meg a hűtőre és ha már a… Tovább »

Csinálj szexszel szexet!

Pont, mint a foci! Mindenki tudja, hogy kell csinálni, a gól mégis megdöbbentően kevés! Ági viszont nem lő több kapufát: “Évek óta szüttyögök. 27 éves múltam és nincs egy épkézláb kapcsolatom sem. Mármint pasim.Van diplomám, nyeltudásom, munkám, önkéntes segítő vagyok és kurva jól táncolok. Eszem-iszom, mások által csinosnak mondott csaj vagyok és semmi.Mondjuk, most hogy… Tovább »

Keserű méz?! …avagy edd magad finomra ;)

Hányszor hallottad már, hogy az vagy, amit megeszel? …és hányszor kóstoltad? Pár éve, egy barátnőnkön heccelődtünk fél éjszaka, mert a hétvégi randijára úgy készült, hogy napokig csak ananászt evett… …pedig milyen igaza volt!Gondolom neked is volt már olyan élményed, amikor nem feltétlen hatalmas örömmel nyelted szívszerelmed testnedveit. Nos, nem különbözünk egymástól ebben sem! A jó… Tovább »

Tiszta törölköző – mocskos szex? A tökéletes kombó, ha alkalmi a viszonyod

Klári vagyok és félek az elköteleződéstől… Tudom ciki és tudom, hogy nem fog örökké tartani, meg kiégek, meg ilyenek… Higgyétek el, a világ összes jótanácsát meghallgattam már, de most úgy érzem, hogy teszek rájuk. Nem vagyok ribanc, nem bújok ágyba bárkivel, sőt. Tényleg alig valakivel és, ha jól belegondolok ezek a kapcsolataim is évekig tartanak…és… Tovább »

Hódító körútjukon a FILF©-ek!

…Ohhh, igen! Tök olyanok, mint a MILF-ek, csak épp szex nélkül Észre se vettük, csak kialakultak és elszabadultak Hogy történt ez??! Ki tudja. De van amit nem is kell firtatni. Tele van a város velük. Ott kószálnak mindenhol. Ők bizony, azok a férfiak, akiktől vidámabb lesz a játszótéren dekkoló anyukák élete. És szerencsére egyre többen vannak… Tovább »

Végig tudsz csinálni egy fél órás szeretkezést? Nos, akkor ennyit, futni is tudsz!

Ha eleged van a sok semmitmondó futási tippből, elárulom miért nem megy Semmi légbőlkapott, vagy követhetetlen sem lesz az írásomban, ígérem. Sőt! Nem vagyok edző és komoly sport múltam sincs, ne kutasd, de tudom mit érzek és emlékszem milyen volt kínlódva róni a köröket a szigeten, utálva minden lépést, minden izzadságcseppet. Ne bénázz tovább, állj… Tovább »

A punci hatalom …a meztelen punci Nagyhatalom

Egy nő életében vannak pillanatok, amikor eléri a nagy megvilágosodás… Nóra is rájött a varázsmondatra “Főiskolás voltam. Vagyis azok voltunk… Majd megevett érte a fene. Mindennap flörtöltünk, buliztunk, jegyzetekkel bizniszeltünk, de valahogy sehogy sem sikerült átlépni azt a láthatatlan szakadékot, ami valójában még egy paraszthajszál sem volt, mint utóbb kiderült.Mindkettőnknek volt kapcsolata, amikor elkezdtük az… Tovább »

Akartam… mégis megerőszakolt a barátom

Huszonkettő voltam… pimasz, buta és meggondolatlan Anna mesélt: Keserű, de szükséges tanulság volt ez részemről. És bár kissé sem kellemes visszaemlékeznem rá, hátha van olyan okos köztetek, aki a más kárán is képes tanulni Hat teljes, szerelmes, gyönyörűséges hónapja jártunk már együtt… Ő volt a megtestesült odaadás, figyelmesség és érzelem. Szinte mindent együtt csináltunk. Nekem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!