Nő Komment

Hamar munka ritkán jó …de akkor nagyon!

Ha másra nem, egy béküléshez biztosan megteszi Ági szerint legalábbis… Nagyon szar volt a buli.Meleg volt, elfogyott a vodka és aki egyébként számított valamit is, már bőven részeg volt.És még a zene sem jött be. Ezen mondjuk lehetett volna változatni, de akkora barom volt a fickó, aki az önkéntes billentyűbaszogtató volt, hogy semmi kedvem nem… Tovább »

(+18) Férfi a kamera mögött

Már egy teljes hónap telt el… Egy teljes hónap és én még mindig nem tudom kimondani a nevét anélkül, hogy elcsuklana a hangom.Egy hónapja, hogy behúzta  a cipzárat a táskáján és kisétált azon az ajtón. Hétfő volt. Kora este. És rohadt hideg. Emlékszem, mert amikor kinyitottam az ablakot, hogy megnézzem még utoljára ahogy beszáll a… Tovább »

Az okos nők jobbak az ágyban :-)

 ….kérdőjel? pont?? felkiálltójel?!  Fogós, ravasz, de igen jogos a kérdés, ugye? Hát perszehogy jobbak!  És mivel ezt úgyis csak az átlagnál jóval intelligensebb nők olvassák, bátran le is írhatom. Ráadásul, az hogy a férfiakhoz jobbak, csak egy része az örömhírnek.  A slusszpoén, hogy saját magukhoz is!  Vagyis az élvezet fogadásában és megéléseben is teljesen más… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!