Nő Komment

“A szerelem akkor se áll meg, ha most épp nincs szezonja …vagy, ha nem a megfelelő emberrel teszed”

Andrea nagy mosollyal vár a kávézóban és azonnal félreteszi a táskáját jelezve, hogy mellé üljek – Jó nekem itt szemben – intem le gyorsan, de “nem-nem” mutogatja, üljek csak mellé – Jó reggelt – huppanok a szokatlanul mély fotelba, amitől önkéntelenül a fülemig szalad az én szám is – Jó reggelt! Menő, mi? – vigyorog… Tovább »

Állj! Tegyünk már rendet ebben az ágyban!

…avagy, így kerültem két f@sz között, a padlóra Vicces sztorinak tűnik, de attól még igaz. Színtisztán igaz… Erika mesélte: – Képzeld, ma azt mondta a pszichológus, hogy ez nem is annyira különleges eset és nem is igazán ritka! – Tényleg?! – Ühüm! És épp csak azt nem mondta, hogy igazán abbahagyhatnám a hisztit… Tuti, hogy… Tovább »

“Egy csók és más semmi…”

  Azt mondják már az első csókból kiderül minden…   Nelli élménye, ezt most biztosan nem fogja megcáfolni! 😉       Megremegett a lábam. Fel sem fogtam, hogy ez velem történik meg Olyan volt az egész,  mintha egy filmet néznék. Csak itt a hangok a gerincembe érkeztek, az illatok valódiak, a bőr pedig selymes… Tovább »

Ma szembejött velem ez a Müller Péter könyvrészlet és eléggé szíven ütött

Fura, megosztó érzéseket váltott ki belőlem. Elsőre elöntött az “igen, minden szava igaz” érzés, de másodikra már a vádat éreztem ki belőle. Azt hiszem, hatalmas a különbség aközött, hogy egyedül élek, vagy, hogy magányosan. Íme a gondolatébresztő részlet: “Anyámtól tanultam, aki bölcs nő volt, az élet ismerője. Főleg a női lét ismerője. Ő egyszer azt… Tovább »

Az egyéjszakás vagy alkalmi kapcsolatok kétségtelenül jó alkalmak a tanulásra

Bár, ha azt hiszed a kis kalandhadjáratod végén a szexről vagy a férfiakról fogsz egy csomó mindent megtudni, nagyot tévedsz! Teljesen biztos, hogy ettől nem leszel jobb szerető! Rutinosabb és gyakorlottabb talán, de odaadóbb és érzékibb aligha. Amiről viszont meglehetősen sokat fogsz megtudni, az saját magad. Sok-sok érdekes és még több megdöbbentő tanulságot kell majd… Tovább »

NŐjj túl magadon! És maradj talpon!

Izabella története a túlélhetetlen pillanatokról   – Hazamegyek Anya! -szólaltam meg a csendben hirtelen Magam sem értem mitől tört így ki belőlem, de indulnom kellett. Akkor már három napja dekkoltam itt és mivel kábé semmi dolgom nem volt, azt hiszem besokalltam. Elvileg betegápolónak jöttem, de túl sok minden tennivaló nem volt. Anyám remekül érezte magát… Tovább »

Mit mondj, ha valakivel biztosan nem szeretnél ágyba bújni?! Soha?!

Sok mindennel lehet kinyírni egy bimbózó kapcsolatot, de a leghatékonyabb talán, ha esélyt sem adsz neki Nos, Hölgyeim és Uraim, íme a világ legostobább mondata:“nem egyéjszakás kapcsolatot keresek”   Melinda is mondta már ki meggondolatlanul: “Fogalmam sincs mi a francnak mondtam. Soha nem is gondoltam így. De mégis kicsúszott és persze pont akkor, amikor még… Tovább »

(+18!) Soha, de soha, de soha, de SOHAAA!

Na, ezt nem mondom soha többé!   Adrienn és a felmelegített káposzta esete “Annyira fullasztó este volt, hogy épp csak vonszoltam magam az asztalok között. Pedig annyira vágytam erre a bulira. Hetek óta várok, hogy kitombolhassam magamból az elmúlt időszak feszkóját. Annyi szarság nyomasztott mostanában. De most egyszerűen csak ténferegtem. A koktélpult pazar volt és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!