Nő Komment

Négyhavonta szerelem …avagy kis-testi kiruccanás

  A legjobbkor csörrent meg a telefonom és a legjobb ember volt a vonal másik végén Endre volt, az egyik legjobb barátom. Na, nem olyan együttlógós, kocsmázós barátság volt ez, de a gimi óta valahogy mindig megtaláljuk egymást a nehezebb pillanatokban. Pár héttel ezelőtt lett vége a válásának és nálam is elég trén álltak a… Tovább »

Az első pofon a legnagyobb… avagy, hogyan ragadhatsz benne egy bántalmazó viszonyban?!

Sajnos könnyebb, mint hinnéd Még csak különösebben gyengének sem kell lenned. Elég, ha Ő az erősebb… Erika:  “Amikor az elsőt megkaptam, az valami olyan érzés volt, mintha egyenesen a tudatomba égett volna bele Miután elcsattant és jól látható nyomot hagyott az arcom bal felén, valahogy sosem tudtam onnan lemosni többé. Soha többé nem tudtam belenézni… Tovább »

Ingyenes társkeresés, sok ezerért?!

Jól olvasod, igen! “Persze, tudom én… Az élet nem habostorta és nem is méznyalás… nameg, hogy semmi sincs ingyen…” …de szerintem akkor is a pofátlanság magasiskolája kihasználni a magányt, a vágyódást egy társra, a kétségbeesett keresést az igazi után. Mennyire döbbennél meg, ha a BKK holnaptól úgy hirdetné magát, hogy mostantól a felszállás ingyenes? Lenne… Tovább »

6 szem közt …avagy plusz egy fő

Hónapok óta tervezték… vagy ki tudja már mióta… Valójában mindig is téma volt köztük, de amikor megtörtént, mégis forgószélként tarolta le őt… Zsuzsi és Gábor története Régi, mint az országút, csak sokkal több a kanyar, nameg a fordulat. A lényeg, hogy oly sok mindenen innen, de legalább annyi mindenen túl, jelenleg 21 éve titkos szeretők…… Tovább »

A szerelem nem vak! …avagy, egy ágyban a “csúnyával”

Lívia átélte: Már hetek óta, szinte minden este találkoztunk Ő is lejárt abba a kis agyament társaságba, akikkel estéről-estére megváltottuk a világot és okosabbak voltunk mindenkinél. Néhány pálinka, sok jó bor és cigi dobozszám… kellőképpen felkészülten estünk minden témának neki és lelepleztük a világ összes összeesküvés elméletét. Tényleg! Szóval, egy ilyen emelkedett hangulatú estén kezdődött… Tovább »

Nem szeretlek SZERELEM!

– Tudod meddig szép a szerelem?  – Amíg meg nem kapja, amit akar!   – És tudod mit akar? – Mindent! – Sőt! Mindent, amit igazából nem is!   Ágnesnél elszálltak a hattyúk: “Rájöttem, ez a szerelem dolog egy kicseszett átverés Minden olyan szép, minden olyan jó… Megismerkedsz valakivel és elkezded imádni. Klassz vele ez,… Tovább »

Maszturbálj a boldogabb szexért! A Te tested, a Te gyönyöröd…

…avagy rajtad is múlik Tímea útja a teljesebb örömök felé Majdnem belehaltam, amikor utoljára láttam kisétálni az ajtómon. Pedig akartam, hogy vége legyen. Sőt, talán én akartam igazán. Semmit nem tudtunk már adni egymásnak, hónapok óta idegenként, feszengve éltünk egymás mellett. Igen, sajnos már csak egymás mellett. Ha ránéztem a csalódottságot láttam a szemében a… Tovább »

“Szerelemről szó sem volt!…”

Orsival megesett… és te sem vagy beoltva ellene! Mielőtt szó érné a ház elejét, szeretném leszögezni, hogy felbujtásról szó sincs a részemről, de a felmentés megadásáról mindenképp! Ennyit vállalok!Ne szégyelld ha néha másra vágysz, és mentsd meg magad bátran, olykor!Nem hangzik túl jól, tudom, de egy egészséges, aktív párkapcsolatba is beüthet néha a mennykő! Nos,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!