Nő Komment

A tudatlan mázlista esete, az áradó, női boldogsággal

…avagy Csabi és a női ejakuláció Igen, igen! Bizony! Végre, újra egy férfi mesélt nekünk. És nem is akármit. Szép férfias felütéssel kezdte, majd elmerült egészen mélyen, a lucskos közepében 🙂 “Már hetek óta együtt dolgoztunk Olyan gyönyörű volt, hogy legszívesebben percenként a pultra döntöttem volna…, majd az asztalra, meg a hűtőre és ha már a… Tovább »

Nem feküdtem le mással, mégis megcsaltam…

Mi számít megcsalásnak? Jó kérdés. Kérdezd meg magad!  Zsuzsi mesélt Borzasztóan kivagyok. Nem is tudom mi történt velem, de valami nagyon nincs rendben az biztos. Azt se tudom, hogy jutottam idáig…, de muszáj elmesélnem valakinek, mert megbolondulok így saját magamban és hátha segít, ha nekem már nem is, talán valaki másnak, aki még normális. Hogy… Tovább »

Csinálj szexszel szexet!

Pont, mint a foci! Mindenki tudja, hogy kell csinálni, a gól mégis megdöbbentően kevés! Ági viszont nem lő több kapufát: “Évek óta szüttyögök. 27 éves múltam és nincs egy épkézláb kapcsolatom sem. Mármint pasim.Van diplomám, nyeltudásom, munkám, önkéntes segítő vagyok és kurva jól táncolok. Eszem-iszom, mások által csinosnak mondott csaj vagyok és semmi.Mondjuk, most hogy… Tovább »

Szembetaláltam magam életem legnagyobb félelmével, az Őszinteséggel

Ágnes mesélte el fájdalmas felébredését Álltam leforrázva és olyan pucér lélekkel, mint egy védtelen kisgyerek Semmiféle eszközöm nem volt ennek a helyzetnek a kezelésére. Totál béna és ijedt voltam. Remegett a hangom, izzadt a tenyerem és úgy kiszáradt a szám, hogy képtelen voltam megszólalni. Mondjuk jobb is volt így, mert akkor biztos, hogy azonnal elbőgtem… Tovább »

Tudtad, hogy a megcsalás oka a legtöbbször nem a szex?

A szex nem a kérdés, a szex a válasz! És ha nem figyelsz, a bolhákból lesznek a legnagyobb elefántok Orsi összetörve zokogott az ágyon… Már órák óta feküdt így. Összetörve, megalázva, megcsalva… Már gondolkodni, érzeni sem bírt, csak könnyek nélkül rázta a fájdalom. Néha talán kicsit alábbhagyott, de pillanatok múlva ismét folytatódott. Minden porcikája fájt… Tovább »

Akartam… mégis megerőszakolt a barátom

Huszonkettő voltam… pimasz, buta és meggondolatlan Anna mesélt: Keserű, de szükséges tanulság volt ez részemről. És bár kissé sem kellemes visszaemlékeznem rá, hátha van olyan okos köztetek, aki a más kárán is képes tanulni Hat teljes, szerelmes, gyönyörűséges hónapja jártunk már együtt… Ő volt a megtestesült odaadás, figyelmesség és érzelem. Szinte mindent együtt csináltunk. Nekem… Tovább »

Száguldás, porsche szerelem… nyár, napfény, autó, egy fiú, meg egy lány

…tökéletes felsorolás, főleg azzal a kis plusszal, ami az autóban történt Olvassátok Orsi rendhagyó, izgalmas kis autós túráját, vadiúj szerelmével: “Tudtam, hogy valami huncut dologra készül. Azonnal tudtam, amikor értem jött és beültem a kocsijába. Megcsókolt, ahogy mindig is szokott, de valahogy mégis máshogy. Még a szeme is máshogy állt.Miután megkérdezte hogy vagyok és milyen… Tovább »

Ha nem akarsz elválni, ezekre figyelj!

A barátnőm válik és jól van… Nem viccelek, nagyon jól van! Tudod miért? Hát elmondom a titkát és azzal együtt a receptet arra is, ha nem akarsz te lenni a hoppon maradt másik fél és esdeklő ígéretek között szipogva könyörögni, hogy ne hagyjon el. Figyelj!  A válásuk gyakorlatilag egy éve kezdődött… Persze akkor még senki… Tovább »

Áldás vagy átok az exekből gyúrt férfi? …avagy kedves Sors, most szórakozol velem?

Egyszer volt, hol nem volt…  Ha tetszett és szívesen olvasgatnál másról is a témában, vagy lenne kedved hozzászólni, beszélgetni, látogass el a blog facebook oldalára is: https://www.facebook.com/noikomment/?ref=aymt_homepage_panel …ha pedig tanácsadásra lenne szükséged, keresd fel a honlapomat bátran:  http://www.nokomment.hu/... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!