Nő Komment

Négyhavonta szerelem …avagy kis-testi kiruccanás

  A legjobbkor csörrent meg a telefonom és a legjobb ember volt a vonal másik végén Endre volt, az egyik legjobb barátom. Na, nem olyan együttlógós, kocsmázós barátság volt ez, de a gimi óta valahogy mindig megtaláljuk egymást a nehezebb pillanatokban. Pár héttel ezelőtt lett vége a válásának és nálam is elég trén álltak a… Tovább »

Váratlan találkozás az ex-szeretőmmel…

Tudom én, hogy felmelegítve csak a káposzta meg ilyenek…, de mit tegyek, ha azóta is csak arra vagyok éhes?!  – kezd bele Szilvi a mesébe, huncut mosollyal a szemében: A világ legunalmasabb megnyitóján ténferegtem épp… Pont azt kerestem a fejemben épp, hogy melyik lelépős szöveget vessem be, amikor megláttam a pezsgős poharak mögött a földkerekség… Tovább »

Maszturbálj a boldogabb szexért! A Te tested, a Te gyönyöröd…

…avagy rajtad is múlik Tímea útja a teljesebb örömök felé Majdnem belehaltam, amikor utoljára láttam kisétálni az ajtómon. Pedig akartam, hogy vége legyen. Sőt, talán én akartam igazán. Semmit nem tudtunk már adni egymásnak, hónapok óta idegenként, feszengve éltünk egymás mellett. Igen, sajnos már csak egymás mellett. Ha ránéztem a csalódottságot láttam a szemében a… Tovább »

Van bennem valami megb@..hatatlan???

Bizonyára van… Mondta ki hangosan a tükörképének, ahogy állt a fáradt napsütésben és azzal foglalatoskodott, hogy tüzetesen szemügyre vegye magát. Nyilván van. De mi?? Fel nem foghatom. Nézte a tökéletes formáit, a makulátlan bőrét, ahogy kirajzolódott itt-ott egy-egy izom… Önkéntelen mosolyra húzódott a szája. Minden a helyén és minden pont akkora, amekkora kell. Se több,… Tovább »

(+18!) Barátságos extrák és egy kis hab a tortán

Azt kérte, hogy ne csengessek, csak menjek be bátran, mert valószínűleg nem fog tudni ajtót nyitni… Esküszöm, meg sem fordult a fejemben, hogy visszakérdezzek, vagy gondolkodjak bármin is…A fősuli óta a legjobb barátom volt. És bár nyilvánvalóan éreztünk némi vonzódást egymás iránt, barátságunkat foggal-körömmel védtük a sérülés lehetőségétől. Szóval szex, szerelem, vagy bármi ami bekavarhat,… Tovább »

(+18) Punci a tükörben

….avagy apró lépések a budoir-ban, miután életed legnagyobb élményén vagy túl Sőt! Még akkor is, ha ez most nem először és nem is utoljára esett meg veled.     Rita legszebb története a saját puncijáról és saját magáról “Remegve vettem a kezembe az apró tükröcskét, miután végre egyedül maradtam a szobámban. Kifújtam egy mélyet, letoltam… Tovább »

A Szoptatás és a Mindent-elsöprő-orgazmus esete

Ha azt hiszed, hogy ezek, a minden nőt mozgató élmények mindenkinek evidensek, nagyon tévedsz. Zsuzsi története a saját nagy AHA-járól “17 éves korom óta élek szexuális életet. Sőt! Voltak olyan időszakaim, amik azt hiszem durván kettőt érnek. Na nem dicsekvésképen, csak hogy érthető legyen a megdöbbenésem foka. Szóval éltem, ahogy minden normális ember, jó sok… Tovább »

(+18!) Száguldás, porsche szerelem….sétakocsikázás kicsit másképp

Nyár, napfény, autó …egy fiú meg egy lány Tökéletes felsorolás, főleg azzal a kis plusszal, ami az autóban történt.   Orsi rendhagyó, izgalmas kis túrája, friss szerelmével   “Tudtam, hogy valami huncut dologra készül. Azonnal tudtam, amikor értem jött és beültem a kocsijába. Megcsókolt, ahogy mindig is szokott, de valahogy mégis máshogy. Még a szeme… Tovább »

(+18!) Egy szó mind felett….

Erika romantikusan intim (vagy intimen romantikus?) története a szavak és a szemek erejéről. “Döbbenet! Sokféleképpen lehet szavakkal felizgatni ez igaz, de nem hittem, hogy egyszer pont ettől, a még köszönésnek is kissé silány, szótól fogom magam a fellegekben érezni. Nos íme a történet, arról, hogy lett a szimpla “Szia” a kedvenc szavam. Hétről hétre egyre… Tovább »

(+18!) Intim fejlövés…..avagy a “szétbaszom az agyad” létjogosultsága

Vannak pillanatok, amikor a jólneveltség egyszerűen kiveri a biztosítékot   És tényleg…. Judit “Minden mondatom túlzásnak fog hangzani, pedig esküszöm, a valóság sokkal átütőbb volt, mint ahogy azt szavakkal el tudnám mesélni.     A harmadik randinknál tartottunk  Vagyis épp ez volt a harmadik. Mondjuk már az első is pont olyan volt, mintha mindig együtt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!