Nő Komment

Ne szexelj vaktában! Pontosíts!

  Vagyis legyél pontos. Mégpedig G-pontos.   Tudni szeretnéd mitől repülhet a pasid a fellegekbe? Mi sem egyszerűbb, találd meg a G-pontját! A szexben minden megengedett, ami mindkét félnek örömet okoz és azt is elég régóta tudjuk, hogy nincs olyan, hogy túl mocskos. Ha ezeket tartod szem előtt hatalmas extázisra készülhetsz kalandozásaid során. Egy biztos,… Tovább »

Napi hihetetlen…

  Nem tudom, hogy sírjak -e vagy nevessek, mindenki tegyen a saját szája íze szerint…   Lány: – Jocó! Te nem szeretsz igazán engem!Jocó: – Éééén?! Téged szeretlek az égenföldön a legjobban.Lány: – De akkor miért nem teszel többször a száddal boldoggá engem?Jocó: – Mert úgy szeretem ami a lábad között van!Lány: – Jocóóó! Hát… Tovább »

(+18!) Orgazmushegyek önzetlenségi alapon

  …avagy, Juli és a tudatlan tudatosság   Nem volt ez egy direkt elhatározás részemről   De valahol mégis egy nagyon is tudatos dolog volt az egész. Nagyon nehéz megfogalmazni…  Szóval nem azt döntöttem el, hogy “na most csakazért sem fogok elélvezni és teszek a saját orgazmusomra”, sokkal inkább egy mindent elsöprő vágy volt megélni… Tovább »

(18!) Szexből szexbe… Menthetetlen vagyok?!

Anett és a határozott elképzelések: “Már vagy kábé, ötvenszer fogadtam meg magamnak, hogy addig senkivel semmit, amíg nem tudok egy kis időt magammal tölteni és nem rendezem a fejem. Tényleg gáz vagyok. Folyton ugyanaz történik. Egyik kapcsolatból a másik ágyba… Pedig még kapcsolatra sem vágyom.De mostantól minden más lesz! – határoztam el újra egy szerda… Tovább »

(+18!) Egy szó mind felett….

Erika romantikusan intim (vagy intimen romantikus?) története a szavak és a szemek erejéről. “Döbbenet! Sokféleképpen lehet szavakkal felizgatni ez igaz, de nem hittem, hogy egyszer pont ettől, a még köszönésnek is kissé silány, szótól fogom magam a fellegekben érezni. Nos íme a történet, arról, hogy lett a szimpla “Szia” a kedvenc szavam. Hétről hétre egyre… Tovább »

(+18!) “Hallom, frigid vagy!” – “Csak a rossz nyelvek szerint!”

A valaha volt legigazabb vicc a szextréfák között. Egy ideig csak szimplán röhögtem rajta, majd elkezdett leesni és baromi nagy erővel be is csapódott. Basszus! Tényleg! Mégis ki a fészkes fene tud rápörögni egy álszent punci-csókolóra. És ha nem pörögtem rá, várhatjuk, hogy a fagyi visszanyaljon.Mondjuk, azt itt most gyorsan hozzáteszem, hogy ez nem férfi-nő… Tovább »

(+18) Adok-kapok Jóasszony módra

Kezdem a végén és akkor máris inkább jótanács, mint szimpla történet a mai szösszenet.   Barbi a szexőrült, gyönyörmániás nő is volt valaha kezdő. Ma már megteszi magának azt a szívességet, hogy a szája helyett a rezgéseit figyeli a férfinak, aki előtt hanyattdől a szerelem oltárán. És egészen pontosan ezt kívánja nektek is!   “Őrület… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!