Nő Komment

Keserű méz?! …avagy edd magad finomra ;)

Hányszor hallottad már, hogy az vagy, amit megeszel? …és hányszor kóstoltad? Pár éve, egy barátnőnkön heccelődtünk fél éjszaka, mert a hétvégi randijára úgy készült, hogy napokig csak ananászt evett… …pedig milyen igaza volt!Gondolom neked is volt már olyan élményed, amikor nem feltétlen hatalmas örömmel nyelted szívszerelmed testnedveit. Nos, nem különbözünk egymástól ebben sem! A jó… Tovább »

Ne szexelj vaktában! Pontosíts!

  Vagyis legyél pontos. Mégpedig G-pontos.   Tudni szeretnéd mitől repülhet a pasid a fellegekbe? Mi sem egyszerűbb, találd meg a G-pontját! A szexben minden megengedett, ami mindkét félnek örömet okoz és azt is elég régóta tudjuk, hogy nincs olyan, hogy túl mocskos. Ha ezeket tartod szem előtt hatalmas extázisra készülhetsz kalandozásaid során. Egy biztos,… Tovább »

Napi hihetetlen…

  Nem tudom, hogy sírjak -e vagy nevessek, mindenki tegyen a saját szája íze szerint…   Lány: – Jocó! Te nem szeretsz igazán engem!Jocó: – Éééén?! Téged szeretlek az égenföldön a legjobban.Lány: – De akkor miért nem teszel többször a száddal boldoggá engem?Jocó: – Mert úgy szeretem ami a lábad között van!Lány: – Jocóóó! Hát… Tovább »

A tudás hatalom! Ez esetben pedig, kifejezetten egy életre szóló!

  Nem biztos, hogy mindenki született őstehetség… …és, mert jó pap is holtig tanul… …és képezni magad sohasem késő… Szóval csináld, csináld, jól csináld!  Forrás: http://reseauinternational.net/des-cours-de-fellation-en-russie/  Ha tetszett és szívesen olvasgatnál másról is a témában, vagy lenne kedved hozzászólni, beszélgetni, látogass el a blog facebook oldalára is: https://www.facebook.com/noikomment/?ref=aymt_homepage_panel …ha pedig tanácsadásra lenne szükséged, keresd fel a… Tovább »

(+18!) Orgazmushegyek önzetlenségi alapon

 …avagy, Juli és a tudatlan tudatosság   Nem volt ez egy direkt elhatározás részemről… De valahol mégis egy nagyon is tudatos dolog volt az egész. Nagyon nehéz megfogalmazni… Szóval nem azt döntöttem el, hogy “na most csakazért sem fogok elélvezni és teszek a saját orgazmusomra”, sokkal inkább egy mindent elsöprő vágy volt megélni az övét. Vele,… Tovább »

(18!) Szexből szexbe… Menthetetlen vagyok?!

Anett és a határozott elképzelések: “Már vagy kábé, ötvenszer fogadtam meg magamnak, hogy addig senkivel semmit, amíg nem tudok egy kis időt magammal tölteni és nem rendezem a fejem. Tényleg gáz vagyok. Folyton ugyanaz történik. Egyik kapcsolatból a másik ágyba… Pedig még kapcsolatra sem vágyom.De mostantól minden más lesz! – határoztam el újra egy szerda… Tovább »

(+18!) Egy szó mind felett….

Erika romantikusan intim (vagy intimen romantikus?) története a szavak és a szemek erejéről. “Döbbenet! Sokféleképpen lehet szavakkal felizgatni ez igaz, de nem hittem, hogy egyszer pont ettől, a még köszönésnek is kissé silány, szótól fogom magam a fellegekben érezni. Nos íme a történet, arról, hogy lett a szimpla “Szia” a kedvenc szavam. Hétről hétre egyre… Tovább »

(+18!) “Hallom, frigid vagy!” – “Csak a rossz nyelvek szerint!”

A valaha volt legigazabb vicc a szextréfák között. Egy ideig csak szimplán röhögtem rajta, majd elkezdett leesni és baromi nagy erővel be is csapódott. Basszus! Tényleg! Mégis ki a fészkes fene tud rápörögni egy álszent punci-csókolóra. És ha nem pörögtem rá, várhatjuk, hogy a fagyi visszanyaljon.Mondjuk, azt itt most gyorsan hozzáteszem, hogy ez nem férfi-nő… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!