Nő Komment

Szalagavatón túl – házasságon innen…

Csak engem zavar? Már látom, ahogy repülnek felém a kövek, de muszáj kimondanom… Lehet, hogy túldimenzionálom, de engem bizony zavar. Nagyon zavar és csepp jóérzésem sincs, ahogy a sorra feltöltött szalagavatós, széles mosolyos, profi táncos, nagybüszkés videókat nézem… Annyira nincs jó érzésem, hogy kénytelen vagyok feltenni a kérdést:   – Szerintetek tényleg normális dolog az,… Tovább »

Majdnem meztelen…

        Ha nő vagy, biztos kaptál mer belőlük néhány vagonnal, bár szerintem férfitársaink jórésze sem mentes a teste elfogadása körüli bizonytalanságok terén… na de az egy másik történet…   Most nézzük, Anikó hogyan jutott túl, feszes  hasa elvesztésének gyászolásán:     “Ott tartottam, hogy már épp jól voltam. Sokat fogytam, rengeteg sportoltam… Tovább »

Szerelem, drog, feromon, hatás – hatalom

Hetek óta kavarog bennem a sok mondat, amit nőktől hallottam a “lenyeli – nem nyeli le” témakörben   Ma végre megvilágosodtam és kissé talán összébb tudom söprögetni a gondolataimat.  Te például, lenyeled?? Nos, ha szereted a pasit, nagyon is jól teszed, ha eszed. Egymás testének, nedveinek fogyasztása ugyanis konkrétan drogként hat a másik szervezetére.  Nem… Tovább »

Elképesztő nagy baj van a világgal!

  Nincs olyan nap, amikor valakinek a szájából ne hallanám azt a mondatot, hogy:     “semmi baj, gyorsan túl leszel, rajta… meglásd, túléled!” Üvölteni tudnék! Minden áldott pillanatba üvölteni tudnék, amikor ezt meghallom!   Mint, ahogy már meg is tettem olykor. Például, amikor a gyermekemet készültem a Világra hozni és kedves anyatársak ezt mondták…. Tovább »

Gondolatok arról, hogy miért nem nézem meg az időjárás előjelzést…?

Szerintem nemcsak mi kémleljük az eget, próbálva valamit megtudni az időjárásról, hanem Ő is figyel bennünket.  Valahogy így tudom elképzelni, ahogy ott ül a napi időjárás Bizottság: – Nos, Uraim! Milyen idő legyen ma? – Még nem tudjuk! Még nem döntötték el mit akarnak csinálni. – Jó, akkor várunk még egy kicsit. Addig toljunk nekik… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!