Nő Komment

Szakításaim története

– Kár, hogy a férfiak olyan nagyon hülyék – kezd bele Mariann egyből a közepébe – Itt van például a Zsombor. Meséltem már? – nemet intek a fejemmel, ő mély levegőt vesz és belekezd: Na, komolyan, ezen besírsz. Sok hónap huzavona után egy vasárnap, amikor egyébként pont nem balhéztunk, felálltam, összecsomagoltam és eljöttem tőle. Valamiért… Tovább »

“Hallom, frigid vagy?!” – “Csak a rossz nyelvek szerint!”

A valaha volt legigazabb vicc a szextréfák között Egy ideig csak szimplán röhögtem rajta, majd elkezdett leesni és baromi nagy erővel be is csapódott. Basszus! Tényleg! Mégis ki a fészkes fene tud rápörögni egy álszent punci-csókolóra. És ha nem pörögtem rá, várhatjuk, hogy a fagyi visszanyaljon.Mondjuk, azt itt most gyorsan hozzáteszem, hogy ez nem férfi-nő… Tovább »

Ne szexelj bánatból!

Szandra hívását kaptam fel hirtelen, mert tudtam, hogy nagyon nincs a topon mostanában:    – Na, most légy okos! Ma mit ajánlasz hosszan tartó, kínzó szerelmi bánat esetére? –  trillázott, viccesen idézve a kedvenc filmünkből, de a hangja kicsit sem volt olyan könnyed, mint szerette volna. – Neked?? A futást! – vágtam rá persze azonnal…. Tovább »

Menthetetlenül szerelmes voltam…, a pasi pedig menthetetlenül meleg

Íme Katalin kicsit extrás szerelmi kalandja   Olyan szép volt, mint az álom Minden porcikája tökéletes volt…, már amennyit persze láttam belőle, de mivel nem kell félteni a fantáziám miatt, tudtam, hogy mindenhol az. Kedves volt, ápolt és mindig annyira jó illatú. Nem az a skatulyából kihúzott bádogember fajta, egyszerűen csak hibátlan volt és kész…. Tovább »

Ezt nem hiszem el! Megcsalt a szeretőm!

Íme, Anna keserű felfedezése a “csodálatos” férfiról: A szuperboldog házasságom eléggé a végét járta akkoriban, amikor a nagy baráti összejövetelek a kezdetét vették. Szóval nagy örömmel vettünk részt minden ilyenen, csak otthon ne kelljen egymást bámulnunk. Sosem veszekedtünk, nem vitáztunk, csak úgy szépen egykedvűen tudomásul vettük, hogy süllyed a hajó. Mondjuk az is igaz, hogy… Tovább »

A valahavolt legkegyetlenebb szakítás …avagy ilyen az, ha valaki nem a maga ura

Láttátok a filmet? Én egyszerűen nem tudom elunni. Valahányszor megnézem, mindig másfajta érzelmeket vált ki belőlem. Annyira lenyűgözően profi, annyira kegyetlenül gonosz és valahogy mégis annyira vonzó… Nektek milyen volt életetek legrémesebb szakítása? Vagy szakítottatok már valaha valakivel úgy, hogy később szégyelltétek magatokat miatta?... Tovább »

Nem akartam gyereket… én azt a közösülést sem akartam! Megerőszakolt a férjem!

Gabi huszonegy éve cipeli rémes titkát a vállán. A szégyen, a fájdalom és az, hogy valójában sosem volt képes feldolgozni, megérteni, hogy hogyan történhetett meg ez az egész egyáltalán. Bedobozolta, lelakatolta és mélyre temette benne, ami vele történt. Hogy milyen az, ha az élet az egyik kezével elvesz a másikkal meg ad?! Nála jobban talán… Tovább »

A jó szex nem a bugyidban lakik

Ez azért nem akkora felfedezés, de az már annál inkább, hogy a jó szex a korral jár De nyugi, ez végre egy igazi, boldog felismerés Ráadásul teljesen természetes, védi a szövetet, színezék és tartósítószer mentes, nincs káros mellékhatása és 100%-ban igaz is. Sokszor tesztelt, majdnem ősi tudás, hogy bizonyos kor alatt, bizonyos dolgokhoz nem értesz…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!