Nő Komment

A tudatlan mázlista esete, az áradó, női boldogsággal

…avagy Csabi és a női ejakuláció Igen, igen! Bizony! Végre, újra egy férfi mesélt nekünk. És nem is akármit. Szép férfias felütéssel kezdte, majd elmerült egészen mélyen, a lucskos közepében 🙂 “Már hetek óta együtt dolgoztunk Olyan gyönyörű volt, hogy legszívesebben percenként a pultra döntöttem volna…, majd az asztalra, meg a hűtőre és ha már a… Tovább »

Nem feküdtem le mással, mégis megcsaltam…

Mi számít megcsalásnak? Jó kérdés. Kérdezd meg magad!  Zsuzsi mesélt Borzasztóan kivagyok. Nem is tudom mi történt velem, de valami nagyon nincs rendben az biztos. Azt se tudom, hogy jutottam idáig…, de muszáj elmesélnem valakinek, mert megbolondulok így saját magamban és hátha segít, ha nekem már nem is, talán valaki másnak, aki még normális. Hogy… Tovább »

Keserű méz?! …avagy edd magad finomra ;)

Hányszor hallottad már, hogy az vagy, amit megeszel? …és hányszor kóstoltad? Pár éve, egy barátnőnkön heccelődtünk fél éjszaka, mert a hétvégi randijára úgy készült, hogy napokig csak ananászt evett… …pedig milyen igaza volt!Gondolom neked is volt már olyan élményed, amikor nem feltétlen hatalmas örömmel nyelted szívszerelmed testnedveit. Nos, nem különbözünk egymástól ebben sem! A jó… Tovább »

Hogy lettem az ex-férjem szeretője?!

“Valójában nagyon hálás vagyok a volt férjemnek, hogy megcsalt és elhagyott azért a kis libáért…” “Ilyen jól még életemben nem voltam. Persze, kicsit fel vagyok kavarodva…, de ez nem olyan “elvesztem és jajjholvagyok?” felkavarodás, hanem inkább olyan “elvesztettem a fejem és élvezem!” felkavarodás. Érted? – fog bele Lizi zizegve a sztoriba és tényleg úgy is… Tovább »

Szembetaláltam magam életem legnagyobb félelmével, az Őszinteséggel

Ágnes mesélte el fájdalmas felébredését Álltam leforrázva és olyan pucér lélekkel, mint egy védtelen kisgyerek Semmiféle eszközöm nem volt ennek a helyzetnek a kezelésére. Totál béna és ijedt voltam. Remegett a hangom, izzadt a tenyerem és úgy kiszáradt a szám, hogy képtelen voltam megszólalni. Mondjuk jobb is volt így, mert akkor biztos, hogy azonnal elbőgtem… Tovább »

Tiszta törölköző – mocskos szex? A tökéletes kombó, ha alkalmi a viszonyod

Klári vagyok és félek az elköteleződéstől… Tudom ciki és tudom, hogy nem fog örökké tartani, meg kiégek, meg ilyenek… Higgyétek el, a világ összes jótanácsát meghallgattam már, de most úgy érzem, hogy teszek rájuk. Nem vagyok ribanc, nem bújok ágyba bárkivel, sőt. Tényleg alig valakivel és, ha jól belegondolok ezek a kapcsolataim is évekig tartanak…és… Tovább »

Tudtad, hogy a megcsalás oka a legtöbbször nem a szex?

A szex nem a kérdés, a szex a válasz! És ha nem figyelsz, a bolhákból lesznek a legnagyobb elefántok Orsi összetörve zokogott az ágyon… Már órák óta feküdt így. Összetörve, megalázva, megcsalva… Már gondolkodni, érzeni sem bírt, csak könnyek nélkül rázta a fájdalom. Néha talán kicsit alábbhagyott, de pillanatok múlva ismét folytatódott. Minden porcikája fájt… Tovább »

Hódító körútjukon a FILF©-ek!

…Ohhh, igen! Tök olyanok, mint a MILF-ek, csak épp szex nélkül Észre se vettük, csak kialakultak és elszabadultak Hogy történt ez??! Ki tudja. De van amit nem is kell firtatni. Tele van a város velük. Ott kószálnak mindenhol. Ők bizony, azok a férfiak, akiktől vidámabb lesz a játszótéren dekkoló anyukák élete. És szerencsére egyre többen vannak… Tovább »

Végig tudsz csinálni egy fél órás szeretkezést? Nos, akkor ennyit, futni is tudsz!

Ha eleged van a sok semmitmondó futási tippből, elárulom miért nem megy Semmi légbőlkapott, vagy követhetetlen sem lesz az írásomban, ígérem. Sőt! Nem vagyok edző és komoly sport múltam sincs, ne kutasd, de tudom mit érzek és emlékszem milyen volt kínlódva róni a köröket a szigeten, utálva minden lépést, minden izzadságcseppet. Ne bénázz tovább, állj… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!