Nő Komment

Maszturbálni mégpedig kötelező! (reload)

Fura, de ilyen is van! Azt hinnéd ma már nem futsz rá egy ilyen beszélgetésre, de Andinak sikerült:     Megrökönyödve álltam mellettük. Egyszerűen nem hittem el, amit hallok – Most komolyan! Ti normálisak vagytok? Ezeket komolyan gondoljátok? – megdermedtek és nagyon buta arccal néztek rám. Anna végül kissé sértetten rámköpte a kérdést.   –… Tovább »

Többszörös orgazmus? Nem tündérmese!

Nagyon unod már a szatyrokat cipelni?  Ha még nincs jobb programod vasárnap délutánra…….ezt valószínűleg nem fogod megbánni. Tuti nem hízlal, nem is tilos és még egészséges is! (erre rengeteg hiteles vizsgálati anyag van, ha kérde idelinkelem!) 🙂 http://ripost.hu/cikk-tobbszoros-orgazmus-nem-tundermese/?source=share Szép napot!  Ha tetszett és szívesen olvasgatnál másról is a témában, vagy lenne kedved hozzászólni, beszélgetni, látogass… Tovább »

Maszturbálni mégpedig kötelező! (reload)

Fura, de ilyen is van! Azt hinnéd ma már nem futtsz rá egy ilyen beszélgetésre, de Andinak sikerült:     Megrökönyödve álltam mellettük. Egyszerűen nem hittem el amit hallok – Most komolyan! Ti normálisak vagytok? Ezeket komolyan gondoljátok? – Megdermedtek és nagyon buta arccal néztek rám. Anna végül kissé sértetten rámköpte a kérdést.   –… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!