Nő Komment

Atyaég! Egy domina lakik a testemben!

Heni mesélt: Izgatott voltam. Úgy izgultam, mint az első béna randijaim egyikén Talán még a tenyerem is nedves volt. A múltkor valami olyan kapu nyílt ki, amiről nem is tudtam, hogy létezik. Legalábbis nálam nem. Nem vagyok álszent, játszottam én már kötözőset, nadecsak úgy a játék kedvéért. Sosem gondoltam, hogy a szex és a fájdalom… Tovább »

25 voltam… pimasz és meggondolatlan

Anna mesélt:   Keserű, de szükséges tanulság volt ez részemről. És bár kissé sem kellemes visszaemlékeznem rá, hátha van olyan okos köztetek, aki más kárán is képes tanulni. Hat teljes, szerelmes, gyönyörűséges hónapja jártunk már együtt Ő volt a megtestesült odaadás, figyelmesség és érzelem. Szinte mindent együtt csináltunk. Nekem még nem igazán volt munkám, próbanapokra,… Tovább »

(+18!) Orgazmushegyek önzetlenségi alapon

 …avagy, Juli és a tudatlan tudatosság   Nem volt ez egy direkt elhatározás részemről… De valahol mégis egy nagyon is tudatos dolog volt az egész. Nagyon nehéz megfogalmazni… Szóval nem azt döntöttem el, hogy “na most csakazért sem fogok elélvezni és teszek a saját orgazmusomra”, sokkal inkább egy mindent elsöprő vágy volt megélni az övét. Vele,… Tovább »

(+18!) Te kinek a gyönyörét szeretkezed?

Mikor és hogyan válsz jó szeretővé? Szex-paradoxon a köbön.  Mint ahogy semmi másban, a szexben sem vagyunk egyformák. Más az elvárásunk mások a vágyaink, más hőfokkal és érzelmi állapottal vetjük bele magunkat. Odaadás vagy önzőség? Kiszolgálás vagy kiszolgáltatottság? Persze nincs patika mérleg hozzá és recept sem. Sőt! Nem fogsz egy használható kézikönyvet sem találni a… Tovább »

(+18) Fogalmad sincs a határaidról, míg nem lépsz át rajtuk

Vannak kapuk, amik nem nyílnak meg könnyen. ….de nem záródnak be többé, ha egyszer megvolt hozzájuk a kulcs. Ahhoz, hogy elérhess bizonyos érzékeléseket, van, hogy el kell veszítened a többit.Ha azt hiszed bekötött szemmel, vagy lebilincselt kezekkel lenni, pusztán az alázatról szól, lehet, hogy tévedsz…..hacsak , nem azt nevezed alázatnak, hogy esélyt adsz magadnak egy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!