Nő Komment

Szakításaim története

– Kár, hogy a férfiak olyan nagyon hülyék – kezd bele Mariann egyből a közepébe – Itt van például a Zsombor. Meséltem már? – nemet intek a fejemmel, ő mély levegőt vesz és belekezd: Na, komolyan, ezen besírsz. Sok hónap huzavona után egy vasárnap, amikor egyébként pont nem balhéztunk, felálltam, összecsomagoltam és eljöttem tőle. Valamiért… Tovább »

Mentsd meg magad! …amikor egy szoknya útra kél

Barbara szembeszállt önmagával és nyert!     Sodródtam a semmiben   Konkrétan, minden túlzás nélkül mondom. Olyan nyomasztó nihil volt az élet, hogy még belefulladni sem volt mibe. Maximum a végetnemérő és parttalan veszekedések hoztak némi változatosságot néha… esküszöm, már tényleg nem is bántam őket. Legalább akkor kommunikáltunk. Észre sem vettem, hogy mi történik velem…. Tovább »

Mi a baj veled?! – Semmi! …kivéve az, hogy ez, egyáltalán eszedbe jutott!

“Hogy én mekkora barom vagyok!” – vág bele Enikő a mesébe!    Hogyan váltam, a szerelem szent oltárán az imádott nőből a “A mindenérthibás” libává? Hát, rohadtul egyszerűen Annyira szerelmes voltam, hogy a fal adta a másikat. Szó szerint. Nem volt rajta kívül semmi. Annyira semmi, hogy eszembe sem jutott, hogy mégis mi lehetne rajta kívül…. Tovább »

25 voltam… pimasz és meggondolatlan

…avagy, ne cibáld az oroszlán bajszát, ha nem bírod a fájdalmat   Anna mesélt: Keserű, de szükséges tanulság ez részemről. És bár kissé sem kellemes visszaemlékeznem rá, hátha van olyan okos köztetek, aki más kárán is képes tanulni.     Hat teljes, szerelmes, gyönyörűséges hónapja jártunk már együtt Ő volt a megtestesült odaadás, figyelmesség és… Tovább »

Az exem új élete…meg az enyém, a miénk, az övék ….ilyen ez dolcse vita fészbuk módra

Kurva nehéz tükör… Vagy inkább egy komplett ferde-tükörszoba?! Szépítheted, de a gyomrod rendre ugrik össze minden egyes képénél amit posztol. És ennek nem parancsolhatsz. Nem fáj, nem bánod, jó ez így, nade bassza meg az ég! Tényleg normális az, hogy folyton egymás arcába toljuk az életünket? Az örömünk, a bajunk, meg a minden pillanatunk? Boldogság,… Tovább »

6 szem közt …..avagy plusz 1 fő (18+)

Hónapok óta tervezték….vagy ki tudja mióta Valójában mindig is téma volt köztük, de a megvalósítás kicsit mellbeverő volt mégis. Zsuzsi és Gábor története. Régi,mint az országút, csak sokkal több a kanyar, nameg a fordulat. A lényeg, hogy oly sok mindenen túl, jelenleg 18 éve titkos szeretők. 🙂   Zsuzsi: Sosem fogom megszokni. Minden alkalommal izzad… Tovább »

Született szívtörő

…avagy hogyan váltam menyasszonyból “többiek”-é négy másodperc alatt.  -Anya! Adj nekem egy igazi esküvői puszit! (és bár világ életemben elutasítottam ezt, természetesen nem tudtam nemet mondani) -és már csattant is a hatalmas szájrapuszi- -Hmmm! Neked van a legfinomabb puszid a világon -mondtam- -Ugye??? -vágta rá őrülten megelégedve magával és sajnos folytatta: – Ja, és neked!…..meg… Tovább »

Merj kicsi lenni…..az se baj, ha csak az álmaidban!

Mikor történt Veled utoljára ilyen? Kábé soha, ugye?! De miért kellene mindenkinek megdöntei minden csúcsot? Jól beszélni angolul, szebb kocsiban ülni, több helyre utazni??? ….vagy több orgazmust csinálni, vagy épp átélni….…miért kell neked mindig versenyezned? -kínoz az érzés?! Ha elképzelnéd a boldog jövőt?  Hogy az,amit éppen élsz, az elég jó?Mi lenne, ha megengednéd magadnak az… Tovább »

Az univerzum az egyenlőségre törekszik! ….ha másként nem megy, hát erőszakkal, de mindenképpen megteremti!

Lilla sokat mesélhetne erről…. de sajnos ma, csak egy, örökérvényű igazsággal örvendeztetett meg. Ha megkötözöl valakit, számíthatsz rá, hogy legközelebb a te csuklódon hagy csúnya nyomokat a Tesa szalag!    Ennyi   És ennek vajhmi kevés köze van a “kölcsönkenyérhez” de még az “adni-kapni jó” -hoz is!    Bízzunk benne, hogy legközelebb nem csak egy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!