Nő Komment

Maszturbálj a boldogabb szexért! A Te tested, a Te gyönyöröd…

…avagy rajtad is múlik Tímea útja a teljesebb örömök felé Majdnem belehaltam, amikor utoljára láttam kisétálni az ajtómon. Pedig akartam, hogy vége legyen. Sőt, talán én akartam igazán. Semmit nem tudtunk már adni egymásnak, hónapok óta idegenként, feszengve éltünk egymás mellett. Igen, sajnos már csak egymás mellett. Ha ránéztem a csalódottságot láttam a szemében a… Tovább »

Szülj a gyönyörödért!

BOCSÁNAT!!! …de talán ez egy erősen megosztó írás lehet, a provokálás legkisebb szándéka nélkül!   Szóval először is egyből a legelején szeretnék bocsánatot kérni mindazoktól, akik önhibájukon kívül nem képesek rá… és azoktól is, akik fizikailag igen, de egy rossz tanács miatt máshogy döntöttek.   …és kérlek, ha téged megráznak a gyerekszüléssel kapcsolatos dolgok, ne… Tovább »

(+18) “Egy csók és más semmi…”

Azt mondják már az első csókból kiderül minden…   Nelli élménye, ezt most biztosan nem fogja megcáfolni! 😉         Megremegett a lábam. Fel sem fogtam, hogy ez velem történik meg Olyan volt az egész,  mintha egy filmet néznék. Csak itt a hangok a gerincembe érkeztek, az illatok valódiak, a bőr pedig selymes… Tovább »

A természet, meg a buja, lágy öle

Judit kiszabadult Nem pont így tervezte a pikniket… ez most eggyel jobban sült el, mint amire számított. “Megőrültem már bezárva. Annyira mehetnékem volt, hogy szinte fájt, hogy az irodában kell ülnöm. Napok óta szuggeráltam mindenkit magam körül, hogy raboljon már el végre és vigyen ki a zöldbe. Képtelenség volt egy helyben maradni, amikor ennyire ragyogott… Tovább »

Te kinek a gyönyörét szeretkezed?!

Mikor és hogyan válsz jó szeretővé? Szex-paradoxon a köbön.  Mint ahogy semmi másban, a szexben sem vagyunk egyformák. Más az elvárásunk mások a vágyaink, más hőfokkal és érzelmi állapottal vetjük bele magunkat. Odaadás vagy önzőség? Kiszolgálás vagy kiszolgáltatottság? Persze nincs patika mérleg hozzá és recept sem. Sőt! Nem fogsz egy használható kézikönyvet sem találni a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!