Nő Komment

Férfinép vs. kaparós sorsjegy …avagy a nemlétező férfierő és az agyhalál a postapultnál

Remélem igaz a mondás, bár fogalmam sincs ki találta ki, miszerint, ami reggel kilenc előtt történik, az nem is történt meg. Mai rémes felfedezésem ugyanis, pont ebben az idősávban talált rám és… és még mindig nem igazán értem. A mi kis falunk olyan nagyon kicsi… …hogy nálunk A posta a hivatalos szórakoztató és szabadidő központ… Tovább »

Tiszta kéz-mocskos szex…..avagy óvakodj a pedánstól! 3…azaz három

Emlékeztek Rékára? Jöjjön a folytatás… ….még mindig a második randi előtt, de már jóval az üveghegyen túl   Óvatlan Rékánk tehát ment tovább az úton…vagyis sodródott az ismeretlen érzésekkel, nameg az ismeretlen pasival. És persze flörtölt minden éjjel….és minden nappal:         “Már rég nem voltam a magam ura. És már nem is… Tovább »

Tiszta kéz-mocskos szex…..avagy óvakodj a pedánstól! 2…azaz kettő

Emlékeztek Rékára? Folytatom a történetét…mert bizony az első randi, nem az utolsó volt… Óvatlan Rékánk tehát ment tovább az úton…vagyis sodródott az ismeretlen érzésekkel, nameg az ismeretlen pasival. És persze flörtölt minden éjjel: “Olyan voltam, mint egy lökött, hormontúltengéses kamasz” Néha megpróbáltam magam kívülről nézni és hát, ha nagyon őszinte akarnék lenni…de nem akarok. Legyen… Tovább »

Próba – szerencse, avagy szeresd, amit ismersz és élvezd az ismeretlent!

Boldog, békés ünnepi előtti pillanatkat kívánok!   Az ünnepek elég kapcsolatpróbáló időszakok tudnak lenni. Egy kis plusz odafigyelés, a bensőséges pillanatok sok problémán lendíthetnek át. Néhány apró trükk, hogy legalább a pasiddal ne a veszekedésről, hanem rólatok szóljon az ünnep: http://ripost.hu/cikk-tedd-ujra-izgalmas-kalandregennye-a-kapcsolatotokat  Ha tetszett és szívesen olvasgatnál másról is a témában, vagy lenne kedved hozzászólni, beszélgetni,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!