Nő Komment

Notórius tavaszvárók figyelem!… egy cseppnyi huncutság, ebben a zord hidegben

Számtalan gyönyörűbbnél gyönyörűbb téli fotó kering a világhálón, de ettől tuti, hogy a szád is tátva marad! …az én szemem legalábbis fennakadt, amikor megpillantottam: – Szerintetek nem kísérteties a hasonlóság? Szerintem f@sza kis jégcsap… Nos, ha eddig kétséged voltak, hogy a természet megannyi új varázslatot hordoz és még mindig van új a nap, vagyis a… Tovább »

Van bennem valami megb@..hatatlan???

Bizonyára van… Mondta ki hangosan a tükörképének, ahogy állt a fáradt napsütésben és azzal foglalatoskodott, hogy tüzetesen szemügyre vegye magát. Nyilván van. De mi?? Fel nem foghatom. Nézte a tökéletes formáit, a makulátlan bőrét, ahogy kirajzolódott itt-ott egy-egy izom… Önkéntelen mosolyra húzódott a szája. Minden a helyén és minden pont akkora, amekkora kell. Se több,… Tovább »

Napi hihetetlen…

  Nem tudom, hogy sírjak -e vagy nevessek, mindenki tegyen a saját szája íze szerint…   Lány: – Jocó! Te nem szeretsz igazán engem!Jocó: – Éééén?! Téged szeretlek az égenföldön a legjobban.Lány: – De akkor miért nem teszel többször a száddal boldoggá engem?Jocó: – Mert úgy szeretem ami a lábad között van!Lány: – Jocóóó! Hát… Tovább »

A férfi 4 évesen is férfi

Ma vettem magamnak 2 pólót. Na jó, cső topot, de mindegy ….vagyis hittem én eddig. Este ül a gyerek a kádban és foglalkoztat, ahogy kell. Eszébe jut a vásárlásom. -Anya! Felveszed a pólód? Megmutatod, hogy mutatsz benne? Esküszöm, hajszál pontosan ezt mondta! Sírtam 😀 És persze felvettem azonnal. -Ahhha! De ezt inkább trikónak mondanám…... Tovább »

Az okos nők jobbak az ágyban :-)

 ….kérdőjel? pont?? felkiálltójel?!  Fogós, ravasz, de igen jogos a kérdés, ugye? Hát perszehogy jobbak!  És mivel ezt úgyis csak az átlagnál jóval intelligensebb nők olvassák, bátran le is írhatom. Ráadásul, az hogy a férfiakhoz jobbak, csak egy része az örömhírnek.  A slusszpoén, hogy saját magukhoz is!  Vagyis az élvezet fogadásában és megéléseben is teljesen más… Tovább »

Tudod mitől vonzóbbak a foglalt csajok?

Jó kérdés, ugye?! És sajnos igaz is! Merthogy bizony vonzóbbak.  Hihetetlen,de úgy tűnik ez a probléma minden koron át velünk marad. Valahogy ebben mindig ismétli a önmagát történelem …hogy miért nem hat az ősi tiltás (és mellesleg az új sem), hogy ne kívánd meg felebarátod nőjét?  Nos szép sorban néhány ok, persze a teljesség igénye… Tovább »

Elképesztő tényeket olvastam a péniszről! Lehet, hogy te sem gondoltad, de egy igazi szuperhőssel állsz szemben!

Mindegy melyik végén állsz, biztosan érdekelt vagy a témában!  Hancúrléc? Hímvessző? Bájdorong? Édes mindegy hogy nevezed, a következő tényektől biztosan tátva marad a szád! Ha nyűgöztek már le tények valaha, ezektől lehidalsz! Győzzön a jobbik! Ha eddig azt gondoltad, hogy csak arra képes, hogy spermát juttasson a vaginádba, tévedtél! Sokkal többet tud! El tudja távolítani… Tovább »

“Szerelemről szó sem volt…”

Orsival megesett….és te sem vagy beoltva ellene! Mielőtt szó érné a ház elejét, szeretném leszögezni, hogy felbújtásról szó sincs! De a felmentés megadásáról mindenképp! Ennyit vállalok! Ne szégyenld ha néha másra vágysz! És mentsd meg magad olykor!Nem hangzik túl jól, tudom, de egy egészséges, aktív párkapcsolatba is beüthet néha a mennykő! Ez az Ő története: … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!