Nő Komment

Mosoly a klozetból …avagy kis WC szösszenet

Lehet, hogy nem normális, de bevallom, én imádom ezeket az ábrákat! Elképesztő és zseniális a kreativitás, ahogy nem sétálunk el az alig észrevehető kis jelek mellett. Sehol nem lehet ennyire kifejezően megmutatni a nüansznyi a különbségeket nemek között! De tényleg. Én őszintén le vagyok nyűgözve.     Most komolyan Pár éve még annak is örültünk,… Tovább »

Ne szexelj vaktában! Pontosíts!

  Vagyis legyél pontos. Mégpedig G-pontos.   Tudni szeretnéd mitől repülhet a pasid a fellegekbe? Mi sem egyszerűbb, találd meg a G-pontját! A szexben minden megengedett, ami mindkét félnek örömet okoz és azt is elég régóta tudjuk, hogy nincs olyan, hogy túl mocskos. Ha ezeket tartod szem előtt hatalmas extázisra készülhetsz kalandozásaid során. Egy biztos,… Tovább »

Notórius tavaszvárók figyelem!… egy cseppnyi huncutság, ebben a zord hidegben

Számtalan gyönyörűbbnél gyönyörűbb téli fotó kering a világhálón, de ettől tuti, hogy a szád is tátva marad! …az én szemem legalábbis fennakadt, amikor megpillantottam: – Szerintetek nem kísérteties a hasonlóság? Szerintem f@sza kis jégcsap… Nos, ha eddig kétséged voltak, hogy a természet megannyi új varázslatot hordoz és még mindig van új a nap, vagyis a… Tovább »

Van bennem valami megb@..hatatlan???

Bizonyára van… Mondta ki hangosan a tükörképének, ahogy állt a fáradt napsütésben és azzal foglalatoskodott, hogy tüzetesen szemügyre vegye magát. Nyilván van. De mi?? Fel nem foghatom. Nézte a tökéletes formáit, a makulátlan bőrét, ahogy kirajzolódott itt-ott egy-egy izom… Önkéntelen mosolyra húzódott a szája. Minden a helyén és minden pont akkora, amekkora kell. Se több,… Tovább »

Napi hihetetlen…

  Nem tudom, hogy sírjak -e vagy nevessek, mindenki tegyen a saját szája íze szerint…   Lány: – Jocó! Te nem szeretsz igazán engem!Jocó: – Éééén?! Téged szeretlek az égenföldön a legjobban.Lány: – De akkor miért nem teszel többször a száddal boldoggá engem?Jocó: – Mert úgy szeretem ami a lábad között van!Lány: – Jocóóó! Hát… Tovább »

A férfi 4 évesen is férfi

Ma vettem magamnak 2 pólót. Na jó, cső topot, de mindegy ….vagyis hittem én eddig. Este ül a gyerek a kádban és foglalkoztat, ahogy kell. Eszébe jut a vásárlásom. -Anya! Felveszed a pólód? Megmutatod, hogy mutatsz benne? Esküszöm, hajszál pontosan ezt mondta! Sírtam 😀 És persze felvettem azonnal. -Ahhha! De ezt inkább trikónak mondanám…... Tovább »

Az okos nők jobbak az ágyban :-)

 ….kérdőjel? pont?? felkiálltójel?!  Fogós, ravasz, de igen jogos a kérdés, ugye? Hát perszehogy jobbak!  És mivel ezt úgyis csak az átlagnál jóval intelligensebb nők olvassák, bátran le is írhatom. Ráadásul, az hogy a férfiakhoz jobbak, csak egy része az örömhírnek.  A slusszpoén, hogy saját magukhoz is!  Vagyis az élvezet fogadásában és megéléseben is teljesen más… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!