Nő Komment

“Figyelj! A rinya nem jön be!”

Emlékszel még, melyik filmben hallottad ezt? Valójában mindegy, de nekem akkor, ott, Emma Thompson-tól, nagyon betalált…   És Áginak is… mert szerencsére Ő is megkapta, a megfelelő pillanatban:   “Évek óta szüttyögök. 27 éves múltam és nincs egy épkézláb kapcsolatom sem… mármint pasim. Van diplomám, nyeltudásom, munkám, önkéntes segítő vagyok és kurva jól táncolok. Eszem-iszom,… Tovább »

Janka és az internetes flörtölés …avagy, milyen, ha egy nagyf@rkú nethuszár és egy MILF találozik

Kis esti magyar valóságshow   Szerepel benne Janka, a 42 éves szexi nő, valamint a szexre vágyó Donát, az ereje teljében lévő, 32 éves “férfi-isten”   Pár napos poénkodás után, Donát ma este elkezdett komolyabban nyomulni. Húztuk egymást, viccelődünk, néha kicsit már-már olyan flörtszagú is volt a dolog, de valahogy nem mozdított meg. Kicsit sem. Nem… Tovább »

Divathóbort? Varázserő növelő? Vagy a nőiesség megélésének fura módja?

És a kérdés: Te, a nyakadba tennéd???   Ámulattal vegyes rémület fogott el, amikor megpillantottam ezeket a nyakláncokat. Először egy Emily Fitzgerald hölgy lapján jöttek szembe, majd kiderült, hogy egyre több művész, kézműves és lelkes amatőr készít hasonlókat. “Azóta sem hagy nyugodni a gondolat, vajon mi járhatott Emily Fitzgerald fejében, amikor elkezdte a vagina formájú… Tovább »

Van bennem valami megb@..hatatlan???

Bizonyára van… Mondta ki hangosan a tükörképének, ahogy állt a fáradt napsütésben és azzal foglalatoskodott, hogy tüzetesen szemügyre vegye magát. Nyilván van. De mi?? Fel nem foghatom. Nézte a tökéletes formáit, a makulátlan bőrét, ahogy kirajzolódott itt-ott egy-egy izom… Önkéntelen mosolyra húzódott a szája. Minden a helyén és minden pont akkora, amekkora kell. Se több,… Tovább »

A hátsó ülésen történt…

Na, vajon melyik napra súvasztották be még egy karácsonyi vacsorát??   Hát bizony, hogy arra, amikor egyébként is estig tartott a munkás lendület és hazamenni, átöltözni még csak halvány esély sem volt. Sebaj! Bírom én a tempót és roppant gyakorlatias is vagyok, így hát jóelőre összepakoltam a csini rucim és már reggel így felpakolva indultam… Tovább »

Nos, begyűrűzött hát a popsi kérdés is végül

…avagy, ilyen az, ha tényleg felakasztják a hóhért   Az, hogy kicsit mosolygok, nem jelenti, hogy nem veszem komolyan a témát. Mert pont, hogy nagyon is. De érett már, hogy a sok különböző és a sok – olykor olyan nagyon határozottan képviselt – álláspont összeütközzön egyszer. “Akkor most jó, vagy nem az anális szex?”  … Tovább »

Majdnem meztelen…

        Ha nő vagy, biztos kaptál mer belőlük néhány vagonnal, bár szerintem férfitársaink jórésze sem mentes a teste elfogadása körüli bizonytalanságok terén… na de az egy másik történet…   Most nézzük, Anikó hogyan jutott túl, feszes  hasa elvesztésének gyászolásán:     “Ott tartottam, hogy már épp jól voltam. Sokat fogytam, rengeteg sportoltam… Tovább »

Atyaég! Egy domina lakik a testemben!

Heni mesélt: Izgatott voltam. Úgy izgultam, mint az első béna randijaim egyikén Talán még a tenyerem is nedves volt. A múltkor valami olyan kapu nyílt ki, amiről nem is tudtam, hogy létezik. Legalábbis nálam nem. Nem vagyok álszent, játszottam én már kötözőset, nadecsak úgy a játék kedvéért. Sosem gondoltam, hogy a szex és a fájdalom… Tovább »

Tisztességes feleség megosztaná

Katalin elmesélte – Tényleg megint tészta van vacsorára? Mi a franc van veled? Tényleg erre kell hazajönnöm?! Nem kapsz elég pénzt a háztartásra, vagy mi? – Dehát eddig semmi gondod nem volt a tésztával! Másodszor van a héten…, az nem mindennap. – Feltűnt már neked, hogy mit és mennyit dolgozom? Én nem itthon reszelgetem a… Tovább »

25 voltam… pimasz és meggondolatlan

Anna mesélt:   Keserű, de szükséges tanulság volt ez részemről. És bár kissé sem kellemes visszaemlékeznem rá, hátha van olyan okos köztetek, aki más kárán is képes tanulni. Hat teljes, szerelmes, gyönyörűséges hónapja jártunk már együtt Ő volt a megtestesült odaadás, figyelmesség és érzelem. Szinte mindent együtt csináltunk. Nekem még nem igazán volt munkám, próbanapokra,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!