Nő Komment

“Azért vannak a jóbarátok…”

Jutka kicsit extrém története az önzetlen barátságról és persze a szexről “Főiskolás életünk utolsó évében, vagyis utolsó hónapjaiban jártunk… már így is sok-sok élménnyel voltunk gazdagabbak, mint amikor elkezdtük, azért nekem még mindig volt egy titkos, nagy vágyam, amit ezekre a fiatal, bohó éveimre tartogattam. Gyakran, legalábbis az átlagnál talán kicsit illetlenül gyakrabban, motoszkált a… Tovább »

Áldás vagy átok az exekből gyúrt férfi? …avagy kedves Sors, most szórakozol velem?

Egyszer volt, hol nem volt…  Ha tetszett és szívesen olvasgatnál másról is a témában, vagy lenne kedved hozzászólni, beszélgetni, látogass el a blog facebook oldalára is: https://www.facebook.com/noikomment/?ref=aymt_homepage_panel …ha pedig tanácsadásra lenne szükséged, keresd fel a honlapomat bátran:  http://www.nokomment.hu/... Tovább »

Gimis szerelem negyvenévesen? Ohhh, igen!

Ildikó története a “volt egyszer egy – hol nem volt”-ról Istenem! El sem hittem Ott álltunk egy béna VIP rendezvényen, a szakma színe-java bolyongott a nagy kristálycsillárok alatt, pezsgőspohárral a kezünkben és mindenki igyekezett nagyon értelmes és fontos arcot vágni, miközben tekintetével pásztázta a “vadászmezőt” amolyan “kivel is kellene beszélgetni még ma este” szemmel. Na… Tovább »

Mitől retteg egy nő az első randin?

Persze mindegyiket én sem tudom, de Renáta nagy parájára fény derült és okozott némi meglepetést Megdöbbentő beszélgetéseken vagyok túl az elmúlt hetekben… Elkezdem feldolgozni az élményeimet és igyekszem megosztani Veletek. Hol így, hol a megszokott elbeszélős, sztoris formában, de a lényeg a lényeg, hogy továbbra is, az itt leírt minden történet alapja a szín tiszta… Tovább »

Nem akartam gyereket… én azt a közösülést sem akartam! Megerőszakolt a férjem!

Gabi huszonegy éve cipeli rémes titkát a vállán. A szégyen, a fájdalom és az, hogy valójában sosem volt képes feldolgozni, megérteni, hogy hogyan történhetett meg ez az egész egyáltalán. Bedobozolta, lelakatolta és mélyre temette benne, ami vele történt. Hogy milyen az, ha az élet az egyik kezével elvesz a másikkal meg ad?! Nála jobban talán… Tovább »

‘Vakújjá meg, úgy szeretlek!’ …avagy, a hercegek néha bizony csak büdös gazemberek!

Ismerős a nóta? Ivettet egy darabig pont így szerették… a férfi szép volt, és mindent megtett, hogy a NŐ ne gondolkodjon, csak vakon kövesse Egy hónapban kétszer pizza? Ez már nem éhség! – futott át egyből az agyamon… Éreztem én, ahogy rám nézett már először is, de hát nem flörtöl az ember lánya pimaszul az… Tovább »

‘Gratulálok, ez férfimunka volt!’

“Szabad egy jó dugásnak rövidnek lennie?!” Bizony, a ‘fiúknak’ is vannak hülye kérdéseik! Vagy mégsem?! István is megdöbbent saját magán:  Már kifolyt a szemem a képernyő bámulásától, de elterveztem, hogy nem állok fel a gép elől, amíg le nem zártam azt a szaros projektet. A harmadik napom tette már tönkre és semmi kedvem nem volt… Tovább »

Menthetetlenül tavasz…, avagy hurrá, Ancsi újra kamasz

Remegő lábbal álltam a korlátot támasztva és úgy járt körbe fürkészőn a tekintetem, mint egy űzött vadállatnak Pont úgy éreztem magam, mintha egy elcseszett őserdőben lennék és bármelyik pillanatban rám támadhatna valami. Nem volt ellenség, csak valami ősi ijedelem…, teljesen uralta a testem a rettegés, alig tudtam állni a két lábamon. Vadul kalapált a szívem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!