Nő Komment

Akartam… mégis megerőszakolt a barátom

Huszonkettő voltam… pimasz, buta és meggondolatlan Anna mesélt: Keserű, de szükséges tanulság volt ez részemről. És bár kissé sem kellemes visszaemlékeznem rá, hátha van olyan okos köztetek, aki a más kárán is képes tanulni Hat teljes, szerelmes, gyönyörűséges hónapja jártunk már együtt… Ő volt a megtestesült odaadás, figyelmesség és érzelem. Szinte mindent együtt csináltunk. Nekem… Tovább »

Szabadítsd fel magad! Érezz, szeress, fájj bátran!

“ezt nem engedheted meg magadnak”, “te ennél többet érsz”, “nehogy már megadd neki ezt az örömet, hogy sírni lásson”… “először teremts egzisztenciát, utána keress párt” Ismerősek ezek a mondatok?  Szerintem nemcsak az én életemet keserítették meg, valahogy úgy érzem vagyunk ezzel egypáran Én még olyan világban nőttem fel, amikor a gyengeség ciki volt. Olyannyira ciki… Tovább »

Ne szexelj bánatból!

Szandra hívását kaptam fel hirtelen, mert tudtam, hogy nagyon nincs a topon mostanában:    – Na, most légy okos! Ma mit ajánlasz hosszan tartó, kínzó szerelmi bánat esetére? –  trillázott, viccesen idézve a kedvenc filmünkből, de a hangja kicsit sem volt olyan könnyed, mint szerette volna. – Neked?? A futást! – vágtam rá persze azonnal…. Tovább »

NYITVA …vajon hervadnak, vagy virágzanak a nyílt házasságok?

Ültem a fürdő padlóján és sírtam…, vagy csak hüppögtem, már nem tudom… A sokadik érzelmi hullámon voltam már túl, mindenesetre annak örültem, hogy már nem hánytam.  Képtelen voltam normálisan gondolkozni, csak kavarogtak a szavak a fejemben.  …nyitott házasság, swinger, hármas, domina, switch…, azt se tudtam jól értem-e, vagy, hogy mit jelentenek…, azt meg végkép nem… Tovább »

Elképesztő nagy baj van a világgal!

  Nincs olyan nap, amikor valakinek a szájából ne hallanám azt a mondatot, hogy:     “semmi baj, gyorsan túl leszel, rajta… meglásd, túléled!” Üvölteni tudnék! Minden áldott pillanatba üvölteni tudnék, amikor ezt meghallom!   Mint, ahogy már meg is tettem olykor. Például, amikor a gyermekemet készültem a Világra hozni és kedves anyatársak ezt mondták…. Tovább »

(+18) Férfi a kamera mögött

Már egy teljes hónap telt el… Egy teljes hónap és én még mindig nem tudom kimondani a nevét anélkül, hogy elcsuklana a hangom.Egy hónapja, hogy behúzta  a cipzárat a táskáján és kisétált azon az ajtón. Hétfő volt. Kora este. És rohadt hideg. Emlékszem, mert amikor kinyitottam az ablakot, hogy megnézzem még utoljára ahogy beszáll a… Tovább »

Íme, a tökéletes szerelem:

  Ma sikerült végre lencsevégre kapnom: Két szív, körülöttük egy kis izgalom, elmerülnek egy csillogó-formálható édes masszában, de alattuk van egy biztos, jól kipróbált alap 😉  Ha tetszett és szívesen olvasgatnál másról is a témában, vagy lenne kedved hozzászólni, beszélgetni, látogass el a blog facebook oldalára is: https://www.facebook.com/noikomment/?ref=aymt_homepage_panel …ha pedig tanácsadásra lenne szükséged, keresd fel… Tovább »

Ma szembejött velem ez a Müller Péter könyvrészlet és eléggé szíven ütött

Fura, megosztó érzéseket váltott ki belőlem. Elsőre elöntött az “igen, minden szava igaz” érzés, de másodikra már a vádat éreztem ki belőle. Azt hiszem, hatalmas a különbség aközött, hogy egyedül élek, vagy, hogy magányosan. Íme a gondolatébresztő részlet: “Anyámtól tanultam, aki bölcs nő volt, az élet ismerője. Főleg a női lét ismerője. Ő egyszer azt… Tovább »

NŐjj túl magadon! És maradj talpon!

Izabella története a túlélhetetlen pillanatokról   – Hazamegyek Anya! -szólaltam meg a csendben hirtelen Magam sem értem mitől tört így ki belőlem, de indulnom kellett. Akkor már három napja dekkoltam itt és mivel kábé semmi dolgom nem volt, azt hiszem besokalltam. Elvileg betegápolónak jöttem, de túl sok minden tennivaló nem volt. Anyám remekül érezte magát… Tovább »

(+18!) A jó szexhez teríts meg!

    Ha hiszed, ha nem, ez a tanács még mindig helytálló!  Na, persze nem feltétlenül az asztalra kell, hogy kerüljön a “terítő”!         Zsófi trükkös textilhasználata a legpuhább férfi”szívet” is megkeményíti Annyira cuki volt, ahogy reggelente az iroda konyhájában “véletlenül” odasertepertélt hozzám és csak úgy “spontán” együtt kávéztunk. Imádnivaló volt a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!