Nő Komment

Ne szexelj bánatból!

Szandra hívását kaptam fel hirtelen, mert tudtam, hogy nagyon nincs a topon mostanában:    – Na, most légy okos! Ma mit ajánlasz hosszan tartó, kínzó szerelmi bánat esetére? –  trillázott, viccesen idézve a kedvenc filmünkből, de a hangja kicsit sem volt olyan könnyed, mint szerette volna. – Neked?? A futást! – vágtam rá persze azonnal…. Tovább »

NYITVA …vajon hervadnak, vagy virágzanak a nyílt házasságok?

Ültem a fürdő padlóján és sírtam…, vagy csak hüppögtem, már nem tudom… A sokadik érzelmi hullámon voltam már túl, mindenesetre annak örültem, hogy már nem hánytam.  Képtelen voltam normálisan gondolkozni, csak kavarogtak a szavak a fejemben.  …nyitott házasság, swinger, hármas, domina, switch…, azt se tudtam jól értem-e, vagy, hogy mit jelentenek…, azt meg végkép nem… Tovább »

Elképesztő nagy baj van a világgal!

  Nincs olyan nap, amikor valakinek a szájából ne hallanám azt a mondatot, hogy:     “semmi baj, gyorsan túl leszel, rajta… meglásd, túléled!” Üvölteni tudnék! Minden áldott pillanatba üvölteni tudnék, amikor ezt meghallom!   Mint, ahogy már meg is tettem olykor. Például, amikor a gyermekemet készültem a Világra hozni és kedves anyatársak ezt mondták…. Tovább »

(+18) Férfi a kamera mögött

Már egy teljes hónap telt el… Egy teljes hónap és én még mindig nem tudom kimondani a nevét anélkül, hogy elcsuklana a hangom.Egy hónapja, hogy behúzta  a cipzárat a táskáján és kisétált azon az ajtón. Hétfő volt. Kora este. És rohadt hideg. Emlékszem, mert amikor kinyitottam az ablakot, hogy megnézzem még utoljára ahogy beszáll a… Tovább »

Ma szembejött velem ez a Müller Péter könyvrészlet és eléggé szíven ütött

Fura, megosztó érzéseket váltott ki belőlem. Elsőre elöntött az “igen, minden szava igaz” érzés, de másodikra már a vádat éreztem ki belőle. Azt hiszem, hatalmas a különbség aközött, hogy egyedül élek, vagy, hogy magányosan. Íme a gondolatébresztő részlet: “Anyámtól tanultam, aki bölcs nő volt, az élet ismerője. Főleg a női lét ismerője. Ő egyszer azt… Tovább »

NŐjj túl magadon! És maradj talpon!

Izabella története a túlélhetetlen pillanatokról   – Hazamegyek Anya! -szólaltam meg a csendben hirtelen Magam sem értem mitől tört így ki belőlem, de indulnom kellett. Akkor már három napja dekkoltam itt és mivel kábé semmi dolgom nem volt, azt hiszem besokalltam. Elvileg betegápolónak jöttem, de túl sok minden tennivaló nem volt. Anyám remekül érezte magát… Tovább »

(+18!) A jó szexhez teríts meg!

    Ha hiszed, ha nem, ez a tanács még mindig helytálló!  Na, persze nem feltétlenül az asztalra kell, hogy kerüljön a “terítő”!         Zsófi trükkös textilhasználata a legpuhább férfi”szívet” is megkeményíti Annyira cuki volt, ahogy reggelente az iroda konyhájában “véletlenül” odasertepertélt hozzám és csak úgy “spontán” együtt kávéztunk. Imádnivaló volt a… Tovább »

A csend nem némaság

A csend alkotó tér Csend nélkül értelmetlen a hangodA belső csended nélkül értelmetlenek a gondolataid Csak a bizonytalan ember kiabál, vádol és zsarnokoskodikA gondolkodó rád mosolyog, felemel és épít                                                     … Tovább »

(+18!) Ülj le Szandi! Meztelenségből egyes!

  Szandra a vonal végén…  …felszabadult és elmesélte         “Basszus! Hatalmas kő esett le a szívemről! Végre rájöttem miért tiltakozik minden porcikám és idegszálam az ellen, hogy kirohanjak az erdőbe, vagy egy táborba és anyaszült meztelenül piknikezzek egy sor ismeretlennel! Merthogy tiltakozik ez tény.De rájötteeeem, hogy miért nem. És a vicc az… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!