Nő Komment

Elképesztő nagy baj van a világgal!

  Nincs olyan nap, amikor valakinek a szájából ne hallanám azt a mondatot, hogy:     “semmi baj, gyorsan túl leszel, rajta… meglásd, túléled!” Üvölteni tudnék! Minden áldott pillanatba üvölteni tudnék, amikor ezt meghallom!   Mint, ahogy már meg is tettem olykor. Például, amikor a gyermekemet készültem a Világra hozni és kedves anyatársak ezt mondták…. Tovább »

(+18) Férfi a kamera mögött

Már egy teljes hónap telt el… Egy teljes hónap és én még mindig nem tudom kimondani a nevét anélkül, hogy elcsuklana a hangom.Egy hónapja, hogy behúzta  a cipzárat a táskáján és kisétált azon az ajtón. Hétfő volt. Kora este. És rohadt hideg. Emlékszem, mert amikor kinyitottam az ablakot, hogy megnézzem még utoljára ahogy beszáll a… Tovább »

Ma szembejött velem ez a Müller Péter könyvrészlet és eléggé szíven ütött

Fura, megosztó érzéseket váltott ki belőlem. Elsőre elöntött az “igen, minden szava igaz” érzés, de másodikra már a vádat éreztem ki belőle. Azt hiszem, hatalmas a különbség aközött, hogy egyedül élek, vagy, hogy magányosan. Íme a gondolatébresztő részlet: “Anyámtól tanultam, aki bölcs nő volt, az élet ismerője. Főleg a női lét ismerője. Ő egyszer azt… Tovább »

NŐjj túl magadon! És maradj talpon!

Izabella története a túlélhetetlen pillanatokról   – Hazamegyek Anya! -szólaltam meg a csendben hirtelen Magam sem értem mitől tört így ki belőlem, de indulnom kellett. Akkor már három napja dekkoltam itt és mivel kábé semmi dolgom nem volt, azt hiszem besokalltam. Elvileg betegápolónak jöttem, de túl sok minden tennivaló nem volt. Anyám remekül érezte magát… Tovább »

(+18!) A jó szexhez teríts meg!

    Ha hiszed, ha nem, ez a tanács még mindig helytálló!  Na, persze nem feltétlenül az asztalra kell, hogy kerüljön a “terítő”!         Zsófi trükkös textilhasználata a legpuhább férfi”szívet” is megkeményíti Annyira cuki volt, ahogy reggelente az iroda konyhájában “véletlenül” odasertepertélt hozzám és csak úgy “spontán” együtt kávéztunk. Imádnivaló volt a… Tovább »

A csend nem némaság

A csend alkotó tér Csend nélkül értelmetlen a hangodA belső csended nélkül értelmetlenek a gondolataid Csak a bizonytalan ember kiabál, vádol és zsarnokoskodikA gondolkodó rád mosolyog, felemel és épít                                                     … Tovább »

(+18!) Ülj le Szandi! Meztelenségből egyes!

  Szandra a vonal végén…  …felszabadult és elmesélte         “Basszus! Hatalmas kő esett le a szívemről! Végre rájöttem miért tiltakozik minden porcikám és idegszálam az ellen, hogy kirohanjak az erdőbe, vagy egy táborba és anyaszült meztelenül piknikezzek egy sor ismeretlennel! Merthogy tiltakozik ez tény.De rájötteeeem, hogy miért nem. És a vicc az… Tovább »

(+18!) A rémület éjszakája …avagy nem vagyok egy mesehős!

Van amikor a forró szenvedély mégsem tüzel fel mindent Sőt! Gábor vérfagyasztásának igaz története “Hullajó csaj volt! Csak nem gondoltam, hogy tényleg ennyire AZ  Már három hónapja együtt dolgoztunk. Minden áldott nap, óráról-órára csodáltam. Imádtam minden mozdulatát, az illatát, a kacér kis pillantásait. Teljesen tönkretett. Folyton azt lestem mikor megy a konyhába, a nyomában voltam,… Tovább »

(18!) Szexből szexbe… Menthetetlen vagyok?!

Anett és a határozott elképzelések: “Már vagy kábé, ötvenszer fogadtam meg magamnak, hogy addig senkivel semmit, amíg nem tudok egy kis időt magammal tölteni és nem rendezem a fejem. Tényleg gáz vagyok. Folyton ugyanaz történik. Egyik kapcsolatból a másik ágyba… Pedig még kapcsolatra sem vágyom.De mostantól minden más lesz! – határoztam el újra egy szerda… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!