Nő Komment

“Azért vannak a jóbarátok…”

Jutka kicsit extrém története az önzetlen barátságról és persze a szexről “Főiskolás életünk utolsó évében, vagyis utolsó hónapjaiban jártunk… már így is sok-sok élménnyel voltunk gazdagabbak, mint amikor elkezdtük, azért nekem még mindig volt egy titkos, nagy vágyam, amit ezekre a fiatal, bohó éveimre tartogattam. Gyakran, legalábbis az átlagnál talán kicsit illetlenül gyakrabban, motoszkált a… Tovább »

Állj! Tegyünk már rendet ebben az ágyban!

…avagy, így kerültem két f@sz között, a padlóra Vicces sztorinak tűnik, de attól még igaz. Színtisztán igaz… Erika mesélte: – Képzeld, ma azt mondta a pszichológus, hogy ez nem is annyira különleges eset és nem is igazán ritka! – Tényleg?! – Ühüm! És épp csak azt nem mondta, hogy igazán abbahagyhatnám a hisztit… Tuti, hogy… Tovább »

(+18!) Barátságos extrák és egy kis hab a tortán

Azt kérte, hogy ne csengessek, csak menjek be bátran, mert valószínűleg nem fog tudni ajtót nyitni… Esküszöm, meg sem fordult a fejemben, hogy visszakérdezzek, vagy gondolkodjak bármin is…A fősuli óta a legjobb barátom volt. És bár nyilvánvalóan éreztünk némi vonzódást egymás iránt, barátságunkat foggal-körömmel védtük a sérülés lehetőségétől. Szóval szex, szerelem, vagy bármi ami bekavarhat,… Tovább »

“Egy csók és más semmi…”

  Azt mondják már az első csókból kiderül minden…   Nelli élménye, ezt most biztosan nem fogja megcáfolni! 😉       Megremegett a lábam. Fel sem fogtam, hogy ez velem történik meg Olyan volt az egész,  mintha egy filmet néznék. Csak itt a hangok a gerincembe érkeztek, az illatok valódiak, a bőr pedig selymes… Tovább »

(+18) Néha kell egy féktelen éj, két megfelelő idegennel

Ha van amit érdemes fokozni, hát az, az élvezet.  Mi lehet ennek a legegyszerűbb módja?  Nem kérdés!    Duplázd meg a személyzetet! Ha azt hiszed, hogy ez a szkifi kategória, olvass tovább!Betti elmesélte nekünk, milyen egyszerű is ez.   “Jó helyen-jó időben” …teljesen egyszerű vidéki házibulinak indult. Semmi ilyet ki nem hagytunk volna. A legjobb… Tovább »

“Azért vannak a jóbarátok”

Az elmúlt hetek leg “no/nő-kommentebb”  története, a barátságról De mindenesetre, Jutka életének legjobb sztorija. Legalábbis eddig. “Főiskolás évünk utolsó évében….sok-sok élménnyel a hátunk mögött, nekem még volt egy nagy vágyam. Gyakran, legalábbis az átlagnál talán kicsit illetlenül gyakrabban, motoszkált a fejemben az a bizonyos édes-hármas.   Persze kezdőként és amatőr műkedvelőként csak úgy tudtam elképzelni,… Tovább »

6 szem közt …..avagy plusz 1 fő (18+)

Hónapok óta tervezték….vagy ki tudja mióta Valójában mindig is téma volt köztük, de a megvalósítás kicsit mellbeverő volt mégis. Zsuzsi és Gábor története. Régi,mint az országút, csak sokkal több a kanyar, nameg a fordulat. A lényeg, hogy oly sok mindenen túl, jelenleg 18 éve titkos szeretők. 🙂   Zsuzsi: Sosem fogom megszokni. Minden alkalommal izzad… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!