Nő Komment

Nyílt levél Apák napjára

Kedves Hölgyeim, kedves Uraim! Nem rózsaszín buborékokat kívánok szélnek ereszteni és pátoszos mondatokat zengeni sem jöttem, pusztán a vitathatatlan tényt szeretném megköszönni. Nélkületek nem ment volna!… Nem menne! Ezúton köszönöm meg minden férfinak, aki ANYÁVÁ tett egy nőt, aki “megengedte”, hogy azzá váljon és segíti is ŐT, ebben a nem kis feladatban. Látom, ahogy az… Tovább »

Csicsobelló… gyerekszáj és sírok

  – Anya! Ennek a csicsobellónak (cicciobello baba) olyan a haja, mint Sanyi papának (bocs Sanyi papa).   Mire a kicsi:   – Ja, meg mint Józsi bácsinak!   😀 😀 😀   Ha tetszett és szívesen olvasgatnál másról is a témában, vagy lenne kedved hozzászólni, beszélgetni, látogass el a blog facebook oldalára is: https://www.facebook.com/noikomment/?ref=aymt_homepage_panel …ha… Tovább »

Tisztességes feleség megosztaná

Katalin elmesélte – Tényleg megint tészta van vacsorára? Mi a franc van veled? Tényleg erre kell hazajönnöm?! Nem kapsz elég pénzt a háztartásra, vagy mi? – Dehát eddig semmi gondod nem volt a tésztával! Másodszor van a héten…, az nem mindennap. – Feltűnt már neked, hogy mit és mennyit dolgozom? Én nem itthon reszelgetem a… Tovább »

Gyerekszáj…nemcsak evésre :)

-Anyaaa Ez mi?!-Sonkás kocka-És ez poliphús benne?-Nem! Disznó!-És ez? Ez kagyló?-Nem!-És ez? Ez rák??-Neeem!-Akkor nem kell! Találós kérdés: Vajon nálunk, ki szokott gyakrabban főzni?! Apa vagy Anya?  Ha tetszett és szívesen olvasgatnál másról is a témában, vagy lenne kedved hozzászólni, beszélgetni, látogass el a blog facebook oldalára is: https://www.facebook.com/noikomment/?ref=aymt_homepage_panel …ha pedig tanácsadásra lenne szükséged, keresd… Tovább »

Született szívtörő

…avagy hogyan váltam menyasszonyból “többiek”-é négy másodperc alatt.  -Anya! Adj nekem egy igazi esküvői puszit! (és bár világ életemben elutasítottam ezt, természetesen nem tudtam nemet mondani) -és már csattant is a hatalmas szájrapuszi- -Hmmm! Neked van a legfinomabb puszid a világon -mondtam- -Ugye??? -vágta rá őrülten megelégedve magával és sajnos folytatta: – Ja, és neked!…..meg… Tovább »

Nem vagy elég jó Anya?! …..Figyelj! Ezen sírva röhögök!

Átlagos kép. Ül a kocsiban a család. Kellemes közös autózás. Gyerekek hátul játszanak, Apa, Anya beszélgetnek…autókról.  András és Kriszta Gondolatnyi csend a beszélgetésben…..Kriszta elmerengve kinéz az ablakon, András pedig a gyerkekre a visszapillantón keresztül. Na ezt nem látta Kriszta, pedig kevésbé lett volna vicces a következő párbeszéd.A: (kissé fátyolos hangon) -Jajj! Annyira szeretem!K: -Hjaaa….én is!… Tovább »

A kihasználtságom, jelentem, 110%! …

Nem hittem, hogy ennyire viccesek, de mióta figyelem őket, kiderült, hogy igen! És persze az egyik szemem sír, a másik meg nagyon nevet! Vidám, összebújós, anyaölelős reggel. Épp a nagyobbik fekszik rajtam teljes testszélességgel, egészen pontosan úgy, hogy az öccsének egy szemernyi esélye se legyen “meganyázódnia”. Tűri szegénykém egy darabig…..de egyszercsak elkezd próbálkozni, hogy a… Tovább »

Olcsó lájknak híg a leve! … de ezt hülye lettem volna kihagyni! Vigyázat! Veszélyesen cuki gyerekszáj!

A következő mondatra kaptam fel a fejem valamelyik este…. -Igen. Mert a te anyukád okos! Na, ennek mondjuk az előzményére is kíváncsi lettem volna Tényleg el sem tudom képzelni mire mondhatta a férjem ezt válaszul a gyereknek….  Mindegy, a lényeg igazából úgyis az, amit erre a fiam reagált: -Ja! Nem úgy, mint a többi anyukák!… Tovább »

Tudod miért jó több férfival?

….avagy miért olyan jó fiús anyukának lenni? Nos, azért jó több férfival együtt élni, mert onnantól soha többé nem lesz az a kínzó problémád, hogy gondolkodnod kellene. Bármin. Mint többszörös fiús anyukának, nekem elhihetitek! Például soha többé nem kell kitalálnod mikor mit, szeretnél csinálni és meddig.  Azon sem kell rágódnod merre fordulj a kereszteződésben, kit… Tovább »

A 7 fontos kérdés, amit fel kell tenned magadnak mielőtt gyereket vállalsz

Valóban fontos kérdések! Ha még előtte állsz a nagy kalandnak, gondolkozz el ezeken is, ha már túl vagy a megfontolható részen, azon gondolkozz el, min javíthatnál, hogy ne legyenek laposak a hétköznapok! http://ripost.hu/cikk-a-7-fontos-kerdes-mielott-gyereket-vallalsz 🙂  Ha tetszett és szívesen olvasgatnál másról is a témában, vagy lenne kedved hozzászólni, beszélgetni, látogass el a blog facebook oldalára is:… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!