Nő Komment

Nyílt levél Apák napjára

Kedves Hölgyeim, kedves Uraim! Nem rózsaszín buborékokat kívánok szélnek ereszteni és pátoszos mondatokat zengeni sem jöttem, pusztán a vitathatatlan tényt szeretném megköszönni. Nélkületek nem ment volna!… Nem menne! Ezúton köszönöm meg minden férfinak, aki ANYÁVÁ tett egy nőt, aki “megengedte”, hogy azzá váljon és segíti is ŐT, ebben a nem kis feladatban. Látom, ahogy az… Tovább »

A hülye kérdésre okos válasz

Oltári kupleráj volt az egész házban. És terjedt… Egyszerűen képtelen voltam megállítani. Ha egy helyiséggel végeztem, másik kettőben szabadult el a pokol. Nem  tudom mi ütött a gyerekekbe, de teljesen meg voltak veszekedve. Amikor kiléptem újra a nappaliba és megláttam, hogy úgy néz ki, mint fél órája, vagyis autók, legók mindenhol, elszállt az agyam. Csak… Tovább »

Napi jós …avagy Csoma (5,5) és a fagyi

Énekel a gyerek veszettül az udvar kellős közepén, persze teljes hangerővel: – Hááárooom fagyit ettem maaaaaa…. Felkapom a fejem: – Kicsim, csak kettőt! – Ki sem zökken, csak rámnéz…:  – Aha, de majd három lesz – és lazán hátat fordít… és énekel tovább torka szakadtából 😀 😀 😀   Ha tetszett és szívesen olvasgatnál másról is… Tovább »

Dac – korszak

…  Ha tetszett és szívesen olvasgatnál másról is a témában, vagy lenne kedved hozzászólni, beszélgetni, látogass el a blog facebook oldalára is: https://www.facebook.com/noikomment/?ref=aymt_homepage_panel …ha pedig tanácsadásra lenne szükséged, keresd fel a honlapomat bátran:  http://www.nokomment.hu/... Tovább »

Azok a csodálatos gyerek agyak! Nameg a krokodil!

Az autók, munkagépek, közlekedés vitathatatlan központi hármasán túl, egyre többször az állatok vannak porondon, a fiúknál, mostanában. “Hol lakik? Miért? Mit eszik? Miért? Mikor megyünk oda megnézni? Miért? Mennyire veszélyes? És be tud jönni a házunkba? Miért?” -ja néha, miért nem. Épp a krokodil volt a téma Lássuk be, a veszélyes állatok akkor is sokkal… Tovább »

Hódító körútjukon a FILF-ek! ….Ohhh, igen! Majdnem MILF, csak épp szex nélkül

Észre se vettük, csak kialakultak és elszabadultak Hogy történt ez??! Ki tudja.  De van amit nem is kell firtatni. Tele van a város velük.Ott kószálnak mindenhol.Ők bizony, azok a férfiak, akiktől vidámabb lesz a játszótéren dekkoló anyukák élete. És szerencsére egyre többen vannak. Nemcsak azért, mert a férfiak kétharmada, eleve 30 fölött lesz apuka, hanem,… Tovább »

Hát elérkezett ez a reggel is….

Be kell szereznem valami komolyabb ránctalanító krémet! Szokásos reggeli készülődés… Zuhany, krém ide-krém oda, kis szempillaspirál….. A 4 és fél éves fiam, persze lelkesen asszisztálja végig az összes folyamatot, majd a végén rámnéz és megszólal: -Anya, várj! Kicsit hervadozol, kell neked még valami. Kiviharzik, hallom, ahogy nagy pakolással az előszobában, valami titkos helyről előkotorja a… Tovább »

Gyerekszáj…nemcsak evésre :)

-Anyaaa Ez mi?!-Sonkás kocka-És ez poliphús benne?-Nem! Disznó!-És ez? Ez kagyló?-Nem!-És ez? Ez rák??-Neeem!-Akkor nem kell! Találós kérdés: Vajon nálunk, ki szokott gyakrabban főzni?! Apa vagy Anya?  Ha tetszett és szívesen olvasgatnál másról is a témában, vagy lenne kedved hozzászólni, beszélgetni, látogass el a blog facebook oldalára is: https://www.facebook.com/noikomment/?ref=aymt_homepage_panel …ha pedig tanácsadásra lenne szükséged, keresd… Tovább »

Főnix punci …..avagy egy átlagos nő és az Ő új szárnyalása

Jób után szabadon de szerencsére pont fordítva esett meg a dolog. Judit mesélte el nekem és igazán hálás vagyok érte, hogy megosztotta velem. …..avagy a “gyerek elvette, a gyerek visszaadta”   Hogyan menti meg a saját kisgyereked a szexuális életed? A világ legtermészetesebb módján.  A maga egyszerű és természetes érdeklődésével.   Döbbenetes felfedezés ért! Az,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!