Nő Komment

Divathóbort? Varázserő növelő? Vagy a nőiesség megélésének fura módja?

És a kérdés: Te, a nyakadba tennéd???

 

punciÁmulattal vegyes rémület fogott el, amikor megpillantottam ezeket a nyakláncokat. Először egy Emily Fitzgerald hölgy lapján jöttek szembe, majd kiderült, hogy egyre több művész, kézműves és lelkes amatőr készít hasonlókat.

“Azóta sem hagy nyugodni a gondolat, vajon mi járhatott Emily Fitzgerald fejében, amikor elkezdte a vagina formájú medáljait készíteni.”

És mi azoknak akik hordani kezdték…?

Mert a döbbenet egyébként az, hogy elképesztő lett a kereslet irántuk. A rendelések mennyisége gyakorlatilag felrobbantotta az Ő internetes boltját is. Egy pillanat alatt lettek olyan népszerűek ezek, a minden kérdést kizáróan puncit formázó ékszerek, hogy alig győzik a gyártást. De vajon miért? Termékenységi varázslat? Vágyfokozó? 

Jó, perszer tudom…60cd19e9833c45a4aa47970bea366462

A nemiszerv formájú kiegészítők már az ősi kultúrában is… meg a legtöbb természeti népnél is… de manapság, ennyire direkt formában, eddig azért nem annyira találkozhattunk még vele. 

A tárgyak tényleg képesek átformálni a gondolatainkat? És igaz, hogy jól irányzott gondolatokkal, a vágyakat tettekké lehet korbácsolni? Kíváncsi vagyok nálunk mikor és mekkora körben fog elterjedni ez a kissé pikáns kis cucc.

 

Én minden esetre semmi jónak nem vagyok az elrontója. Végülis, inkább legyen egy puncival több rajtunk, mint kevesebb 😉

 


 Ha tetszett és szívesen olvasgatnál másról is a témában, vagy lenne kedved hozzászólni, beszélgetni, látogass el a blog facebook oldalára is:

https://www.facebook.com/noikomment/?ref=aymt_homepage_panel

...ha pedig tanácsadásra lenne szükséged, keresd fel a honlapomat bátran: 

http://www.nokomment.hu/

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!