Nő Komment

Szülj a gyönyörödért!

no22BOCSÁNAT!!!

…de talán ez egy erősen megosztó írás lehet, a provokálás legkisebb szándéka nélkül!

 

Szóval először is egyből a legelején szeretnék bocsánatot kérni mindazoktól, akik önhibájukon kívül nem képesek rá… és azoktól is, akik fizikailag igen, de egy rossz tanács miatt máshogy döntöttek.

 

…és kérlek, ha téged megráznak a gyerekszüléssel kapcsolatos dolgok, ne olvass tovább, mert méltatni fogom!

 

 

Fruzsina mesélt: 

“Muszáj elmondanom, kiírnom… muszáj megosztanom, tudatnom, hátha van, aki épp most áll a döntés előtt

Szóval a hír az, hogy szülni jó! Sőt!  Nagyon hasznos is. Nem fogok neked most az anya-gyerek kapcsolat fontosságáról beszélni, arra van számtalan egyéb fórum. Ez most Rólad, a Nőről… vagyis a Nőkről… vagyis ez itt épp rólam szól, de lehetne a te történeted is…

 

dulaMég nem tudtam miért, de nagyon akartam

 

Pedig az eső császár volt és könnyű, mint egy tavaszi szellő. Semmi, de semmi komplikáció nem volt, harmadnapra otthon voltunk, szopott, aludt, nyugodt volt és az én testem is remekül reagált a durva beavatkozásra. Így amikor megfogant a második, fel sem merült bennem, hogy természetes módon szüljem meg. Hála viszont a sors és a szerencse sokszoros összjátékának, a dokimban meg fel nem merült, hogy ne! Miután az első vizitről kijöttem, ahol legálissá és kiskönyvessé vált a várandósságom, már tudtam, hogy bizony, ez normál szülés lesz.  Tíz percen belül volt már szülésznőm is és tíz napon belül egy dúlám is. 

 

Minden szép és minden jó is volt

Készülődtünk, várakoztunk, fejlődtünk testileg, lelkileg szépen a feladatra. Tényleg semmi hiba nem volt benne. És akkor végre eljött a nagy éjszaka… mert, mikor máskor is indulunk volna a nagy útra, mint vasárnap este fél tízkor 🙂

És tényleg mindenre fel voltam készülve, de erre nemno26

 

Az, hogy technikailag mi volt, hogy volt, már nem is tudom és legkevésbé sem fontos. A fontos viszont az, ami a testemmel és a lelkemmel történt. Egyszerűen egymásra találtak. A fájdalom, az izgalom, a testi kéj, (igen, van közben) az, hogy itt tényleg nem volt senki más csak én és én… valami egészen furcsa szimbiózisba kényszerültem önmagammal. Megtanultam érezni minden apró porcikám, megtanultam örülni a legkisebb pozitív érzetnek, tűrni, haladni, elengedni, kapni… az összes nagy TANÍTÁS, belezsúfolódott egy 25 órás gyorstalpalóba. És a végére megtanultam tisztelni magam és a NŐT. Minden Nőt! 

 

Rájöttem, hogy a testem mindenre képes

Ha képes együttműködni a lelkemmel és az érzéseimmel, akkor tényleg csodákra. Nem arra gondolok, hogy tágulni, meg ilyenek, hanem a tűrni, érezni, magára találni, megújulni. Egyszerűen kinyílt egy kapu. Pontosan tudtam, hogy mit kell tennem, hogy kell túlélnem és amikor pedig már ezekre mégsem voltam képes, akkor azt is tudtam, hogy el kell tudnom fogadni a segítséget. Na, nem fájdalomcsillapítót, vagy érzéstelenítőt, csak a szakmai, lelki segítség kellett. Jó, tudom, ehhez nem kell feltétlenül szülni, de nekem ez volt az utam, úgy látszik. 

 

no25Tökéletes lettem

 

És egyszerűen megállíthatatlan. Egy gátseb, egy mellgyulladás, már tudtam, hogy nem állíthat meg többé. Mindenre képes voltam, sokkal képesebb, mint valaha az életemben. És nem, nem a gyerekszülés miatt. És nem azért mert anya lettem. Egyszerűen azért, mert túlléptem magamon. Annyira tökéletes lettem, hogy mostantól azt is megengedhetem magamnak, hogy hibázzak és ne csináljak mindent jól. Hogy gyenge lehessek és segíthessenek nekem. 

 

Tökéletes lettem ugyanis, de nem hibátlan

Egy nap alatt a világ összes bölcsessége a nyakamba szakadt… még a kedvencemhez is hozzá tudott tenni, vagyis azóta ez például bennem így hangzik: “egyedül születtünk, egyedül szülünk és egyedül halunk meg”. És ez így van jól. Szerintem… Nem árt néha annyira magunkra maradni, hogy tényleg senki ne férjen hozzánk. 

 

És, bár szexistennő én sem lettem azonnal

De sokkal hamarabb, mint reméltem. A nagy felfedezések katarzisa kitartott jópár hétig, vagyis pont a gyermekágy végéig, innen meg már sétagalopp volt az egész. Na persze ez kicsit sem igaz. De, mivel visszanyerni a régi testem lehetetlen volt, csináltam belőle egy sokkal jobbat. Az ugye már kiderült, hogy bármire képes, csak el kellett kezdenem szeretni és meg is lett az eredménye. Amikre rájöttem szülés közben, tökéletesen működtek szex közben is.

 

Így lett a kis leharcolt testem igazi nagyágyú 

Sokkal jobban, sokkal intenzívebben és sokkal mélyebben b73d787a1422e1e2ef6fa09e7bbf5949tudtam részt venni a testi élményekben. Az irányíthatósága, az érzékenysége olyan fokozott gyönyörökhöz juttatott,  amikről azt sem tudtam, hogy léteznek. Türelmes, odaadó és határtalanul befogadó lettem. A kezdeti sikerek pedig szárnyakat adtak. És nemcsak szárnyakat, hanem sugárhajtást is tettek a fenekem alá.

Perszehogy nekiálltam képezni magam. Na, nem jártam gésa suliba, de a neten fellelhető és nem túl fárasztó gyakorlatot elvégeztem. És bizony Svarcinak (Schwarzenegger) igaza volt. Az izom emlékszik. 😉

 

A mai tudásom és élményeim, messze meghaladják, amit valaha a szerelmeskedésről gondoltam…

…vagy amit valaha a lábam között éreztem. Jóban lenni magunkkal, megtanulni és kiaknázni a képességeinket igencsak gyümölcsöző befektetés. Valószínűleg a legtöbb embernek nem kell ehhez a fájdalom megélése, de végülis sosem tudhatjuk mi visz közelebb önmagunkhoz.

Én nem kerestem, mégis megtalált a felfedezés…

És ha nekem sikerült…


 Ha tetszett és szívesen olvasgatnál másról is a témában, vagy lenne kedved hozzászólni, beszélgetni, látogass el a blog facebook oldalára is:

https://www.facebook.com/noikomment/?ref=aymt_homepage_panel

...ha pedig tanácsadásra lenne szükséged, keresd fel a honlapomat bátran: 

http://www.nokomment.hu/

Címkék: , ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Kedves Zsani!
    Örülök, ha jó emlékeket idéztem fel írásommal és köszönöm a hozzászólást!
    Remélem minél többen éreznek hasonlóan, hasonlókat 😉
    Emma

  2. Győri Zsani says:

    Mintha rólam írták volna, mínusz a császár. Egy szülésem volt, de még ezerszer megtenném. Hallgatni a testünk jelzéseire, és együttműködni vele, az valami fantasztikus dolog. Ez igaz a szexre is. 😊


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!